vens1337 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Öğleden sonra deneme var ama izinliyim ve çoktan yapacağım devamsızlıklar e-Okul'a girilmiş. Gitsem herhangi bir bir sıkıntı olur mu?
Öğleden sonra deneme var ama izinliyim ve çoktan yapacağım devamsızlıklar e-Okul'a girilmiş. Gitsem herhangi bir bir sıkıntı olur mu?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.281 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 vens1337 dedi: Öğleden sonra deneme var ama izinliyim ve çoktan yapacağım devamsızlıklar e-Okul'a girilmiş. Gitsem herhangi bir bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer girmeyi çok istiyorsanız deneme saatinde girip çıkarsınız.
vens1337 dedi: Öğleden sonra deneme var ama izinliyim ve çoktan yapacağım devamsızlıklar e-Okul'a girilmiş. Gitsem herhangi bir bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer girmeyi çok istiyorsanız deneme saatinde girip çıkarsınız.
R rckgrimeshr Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 O gün için raporun varsa ve derste var yazılırsan rapor bozulabilir. Kesin bilgi değil bir yakınımdan duymuştum. Yine de kendinizi yok yazdırın giderseniz.
O gün için raporun varsa ve derste var yazılırsan rapor bozulabilir. Kesin bilgi değil bir yakınımdan duymuştum. Yine de kendinizi yok yazdırın giderseniz.
vens1337 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 Jezo dedi: Eğer girmeyi çok istiyorsanız deneme saatinde girip çıkarsınız. Genişletmek için tıkla... Son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den önce gireceğim muhtemelen son deneme olacak o yüzden girmek istiyorum
Jezo dedi: Eğer girmeyi çok istiyorsanız deneme saatinde girip çıkarsınız. Genişletmek için tıkla... Son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den önce gireceğim muhtemelen son deneme olacak o yüzden girmek istiyorum
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #5 vens1337 dedi: Son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den önce gireceğim muhtemelen son deneme olacak o yüzden girmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Yoklamada rica edip hocaya yok yazdıramaz mısın?
vens1337 dedi: Son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den önce gireceğim muhtemelen son deneme olacak o yüzden girmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Yoklamada rica edip hocaya yok yazdıramaz mısın?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.281 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #6 vens1337 dedi: Son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den önce gireceğim muhtemelen son deneme olacak o yüzden girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yok yazılma gibi bir durum olursa müdürle konuşursun sorun çıkmazsa devam edersin. Loded dedi: Yoklamada rica edip hocaya yok yazdıramaz mısın? Genişletmek için tıkla... Eğer söylerse raporu olduğu için sınava da sokmayabilir.
vens1337 dedi: Son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den önce gireceğim muhtemelen son deneme olacak o yüzden girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yok yazılma gibi bir durum olursa müdürle konuşursun sorun çıkmazsa devam edersin. Loded dedi: Yoklamada rica edip hocaya yok yazdıramaz mısın? Genişletmek için tıkla... Eğer söylerse raporu olduğu için sınava da sokmayabilir.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #7 Jezo dedi: Eğer söylerse raporu olduğu için sınava da sokmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bu resmi bir sınav mı ki, neden sokmasın?
Jezo dedi: Eğer söylerse raporu olduğu için sınava da sokmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bu resmi bir sınav mı ki, neden sokmasın?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.281 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #8 Loded dedi: Bu resmi bir sınav mı ki, neden sokmasın? Genişletmek için tıkla... Her türlü insan var okulda inat olanına denk gelmiş de olabilir kesin konuşmuyoruz
Loded dedi: Bu resmi bir sınav mı ki, neden sokmasın? Genişletmek için tıkla... Her türlü insan var okulda inat olanına denk gelmiş de olabilir kesin konuşmuyoruz