Geçen gün aşırı iğrenç bir sahne izledim, kusasım geldi. Normalde Testere gibi filmleri sıkılmadan izlerim ve hiçbir filmin etkisinde kalmam fakat bu sahne bir türlü aklımdan çıkmıyor ve midem hafifçe bulanıyor. Bu sahneyi nasıl unuturum?
Tepkikolik adında bir kanalın yasaklanan korkunç filmler videosundan. Ben sırf korku veya gerilim diye girdim tam aksine iğrençlik var videoda. Bu arada baktım filmin ismine, İnsan Kırkayak'mış. İzlemeni tavsiye etmem çünkü aklına geldiği an hayattan soğuyorsun.Daha fazla iğrenç sahne izlerseniz artık normal gelmeye başlayabilir. Bir nevi korkunuzun üzerine gitmek gibi.
Sahneyi de merak ettim.
Ben de izlemiyorum fakat videonun başlığına korku filmi yazınca tıkladım. Yoksa asla izlemem.O filmi biliyorum. Bu tür filmler izlemiyorum ama. Benim iğrenme eşiğim bu tarz filmlerden baya bi' yüksekte.
Adamın gözünde kurt dolaşan video mu?Ben de izlemiyorum fakat videonun başlığına korku filmi yazınca tıkladım. Yoksa asla izlemem.
Görsellerden baktım da şimdi mantığını anladım, iğrenç bir şey harbiden ama fazla etkilemedi.Filmin ismi "Human Centipede" ben de izlemiştim ama pek etkilememişti. Galiba yönetmen manyak, kim izler ki bunu sinemada, bir de üçleme yapmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.