Arkadaşlar içinde aksiyon olan bir film ve ya böyle gizem, kurgu, sonunda bu neymiş vay anasını diyebileceğim bir film arıyorum...
Zevk bilgim için beğendiğim filmler: V for Vendette, başlangıç, prestij, fast and furious 1-6 gibi filmlere benzer, türkçe dublajı olan filmler önerirseniz sevinirim...
İyi günler , Disney 2008 yılında Wall-e diye bir film yapmıştı . Ben bu filmi 7 yıl sonra izledim enteresan dimi ? hem bilim kurgu ve ders verici , ömrüm boyunca ilk defa animasyon bir filme hayran kaldım . Birde Brad Pitt'in " World War Z " adlı bir filmi var , Buda Hoş kısacası sana izleye'bileceğin filmleri liste'leyim
• Wall-e ( Tr dublaj ) • World War Z ( Tr dublaj ) • Hayatımın en kötü gecesi ( Türkçe alt yazılı ) • 2012 ( Tr dublaj ) + İmbd puanları 7 - 8 arasıdır . İyi seyirler . . .
Teşekkürler arkadaşlar 2012, wall-e, world war z yi , esaretin bedeli, hunger gamesi ve sherlock holmesü izledim. Hunger games, 2 ihtiyar delikanlı, hayatımın en kötü gecesini ve edge of tomorrov u izleyeceğim, sağolun
Vay anasını dediğim filmler pek yok -film az izlediğimden olabilir-. Fakat Wattpad(kitap uygulaması) içinde vay anasını dediğim kitaplar var. Ben kitap okumam dersen yabancı dizilerde var.