Instagram İzlenmeler bir anda düştü

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba videolarım iyi izleniyordu, en son videom 175k izlendi fakat bir tane daha atınca 2 gün arayla atıyorum 28 izlendi, daha tam potansiyeline ulaşmadı gelen de 1 gün geçince izleniyor ama neden böyle düşüyor bir anda anlamış değilim.

1752685933493.png

Algoritması çok garip ben de ilk video attığımda çok izlenmişti, heveslenmiştim sonra aynı şey oldu.

Benim ilk videom değil ki 4. videomdu ilk videom 17k izlendi sonra 2K ardından bir 2K daha sonra 175k ondan sonra böyle oldu. Diğer video hala izleniyor bu arada ondan olabilir mi acaba?

Merhaba videolarım iyi izleniyordu, en son videom 175k izlendi fakat bir tane daha atınca 2 gün arayla atıyorum 28 izlendi, daha tam potansiyeline ulaşmadı gelen de 1 gün geçince izleniyor ama neden böyle düşüyor bir anda anlamış değilim.

Eki Görüntüle 2536408

Aynı şekilde Medal TV’de attığım ilk post 6 bin izlendi diğerleri sadece 4.

Eki Görüntüle 2536408
keşfete düşüp düşmemesi tamamen şans. Çok takipçin yoksa bu kadar az izlenmesi normal. Her videonun tutmasını beklemeyin hocam.

keşfete düşüp düşmemesi tamamen şans. Çok takipçin yoksa bu kadar az izlenmesi normal. Her videonun tutmasını beklemeyin hocam.
demeyi unutmuşum, etiketleri video ile alakalı seçmeye çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı