Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda YouTube oyun kanalıma attığım 4K yarış oyunları bile çok az izleniyor. Bu sorun sanırım düzenli olarak ve sık sık video atmadığım için oluyor. Şu anda kanalımın izlenmelerini arttırmanın bir yolu var mı? Hangi oyunları atmamı tavsiye edersiniz kanalıma? İş işten geçtiyse, izlenmeleri artırmanın yolu yoksa yeni bir oyun kanalı açmayı düşünüyorum.
Oyun severler buraya, Åimdi Oyun Zamanı! Kanalımda sizler için çeÅitli türlerde bilgisayar ve playstation 3 videoları paylaÅıyorum. Elimden geldiÄince araba yarıÅından maceraya, korkudan aksiyona kadar çeÅitli türlerde içerik üretiyorum. Kendinize iyi bakın, daima oyunla kalın.
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda YouTube oyun kanalıma attığım 4K yarış oyunları bile çok az izleniyor. Bu sorun sanırım düzenli olarak ve sık sık video atmadığım için oluyor. Şu anda kanalımın izlenmelerini arttırmanın bir yolu var mı? Hangi oyunları atmamı tavsiye edersiniz kanalıma? İş işten geçtiyse, izlenmeleri artırmanın yolu yoksa yeni bir oyun kanalı açmayı düşünüyorum.
Oyun severler buraya, Åimdi Oyun Zamanı! Kanalımda sizler için çeÅitli türlerde bilgisayar ve playstation 3 videoları paylaÅıyorum. Elimden geldiÄince araba yarıÅından maceraya, korkudan aksiyona kadar çeÅitli türlerde içerik üretiyorum. Kendinize iyi bakın, daima oyunla kalın.
Arkadaşında dediği gibi içeriğini ilgi çekici kılmak insanları tıklamaya ikna etmek çok önemli. Gördüğüm üzere videoların anasayfaya düşüyor ama tıklanma almıyor. Bazı videoların izlenmiş, düzenli video atıp kapak resmi tasarlaman ilgi çekici hale getirmen gerekiyor. Photoshop bilgin fazla yoksa canvanın ücretsiz sürümü sana yardımcı olacaktır bakmanı tavsiye ederim. Onun dışında video etiketleri açıklama kısmın da önem teşkil ediyor. Hem etiket girme kısmına hem de açıklama kısmına etiket eklersen videon o kategori üzerinde öne çıkacaktır başarılar dilerim.
1-)hedef kitleni değiştirmelisin.
2-)video kapakları. Birde Videodaki Yazılarını Değiştir Böyle Yaptığım Gibi Yapabilirsin.YADA SADECE BÜYÜK HARFLERLE.
3-)videolarının düzenini değiştirmelisin mesela 1 Dirt Rally atmışsın ondan sonraki Dirt Rally videosu 1 ay önce.
son olarak bu benim fikrim içeriklerini hem Shorts hem de uzun videolar yapmalısın. Uzun gameplay videoları artık çok tutmuyor.
Hocam eklemeyi unutmuşum videolarınızı hedef kitlenizin tahmini olarak en aktif olduğu saate yayınlamalısınız. Mesela bir video attınız bunu okula giden/çalışan insanlar izlemeyecek
Videolarınızı saat sabah 4'e planlayıp yayınlarsanız Amerika kıtasına.
Saat 19:00 da atarsanızda Avrupa kıtasına göre en aktif saatlerde yayınlamış olursunuz bir video nasıl çıkış yaparsa izlenmeside hemen hemen o seviyede artıyor.
Anladım. Mesela videomun başlığını ve açıklamasını altyazılar ile İngilizceye çevirip, sabah saat 4 te yayınlarsam Abd'de görülme şansı artıyor değil mi?