İzlenmeler neden hep aynı?

MoonBerk

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar bir süredir YouTube'a düzenli içerikler üretmekteyim ancak her geçen videoma daha da emek verip yüklüyorum ancak izlenmelerim genellikle aynı. Bakıyorum dost sayfalarıma az emek daha sade bir video ama 40kdan fazla izlenme gayet güzel tebrik ediyorum ama benim ortalama bir videoya +6 saat edit için uğraşıp 3-4b izlenmem garip geliyor.

Video etiketleri kapak fotoğrafları her geçen gün daha da geliştirmeye çalışıyorum ama sorunu tam olarak anlayamıyorum peki sizce izlenmelerim nasıl? Daha farklı nasıl bir yol izleyebilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-16 135219.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüsü 2025-01-16 135233.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 67

Bence gayet iyi bir şey başarmışsın belli bir izleyici kitlen var. Yavaş yavaş YouTube seni ön plana atmaya başlarda bence kanalını büyütürsün aynı istikrarla devam et.

Özgün olun hocam sizin ürettiğiniz içeriklere benzer içerik üreten birçok youtuber var.Düzenli shorts ve normal video atın.Shortslardan uzun videolara yönlendirmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…