A asdfsdgsdfgdfhfghs Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum. Bilgisi olan var mı okul hakkında, iyi mi kötü mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Bu üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum. Bilgisi olan var mı okul hakkında, iyi mi kötü mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
S Scooby Doo Me Kilopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #2 Bölüm ve okulun eğitimi hakkında bir fikrim yok ama okulun konumu gerçekten çok garip bildiğiniz tarlaların arasına okul yapmışlar.
Bölüm ve okulun eğitimi hakkında bir fikrim yok ama okulun konumu gerçekten çok garip bildiğiniz tarlaların arasına okul yapmışlar.
A asdfsdgsdfgdfhfghs Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #3 Scooby Doo Me dedi: Bölüm ve okulun eğitimi hakkında bir fikrim yok ama okulun konumu gerçekten çok garip bildiğiniz tarlaların arasına okul yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Konumu beni ilgilendirmiyor.
Scooby Doo Me dedi: Bölüm ve okulun eğitimi hakkında bir fikrim yok ama okulun konumu gerçekten çok garip bildiğiniz tarlaların arasına okul yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Konumu beni ilgilendirmiyor.
S Scooby Doo Me Kilopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #4 Okulun sitesine girip bilgisayar müh. bölümünün akademik kadrosunu incelemeni öneririm, bir fikir edinebilirsin.
Okulun sitesine girip bilgisayar müh. bölümünün akademik kadrosunu incelemeni öneririm, bir fikir edinebilirsin.