Alındı İzmir içi veya GeT İle Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum arkadaşa yeni pc topladık biz, i5 4590 işlemci, r9 280 ekran kartı 8 gb ram, msi h97 anakart olarak satılıktır asus İPS monitör de var hepsi 1600 tl. Kasa, power, ssd, ve harddisk dahil değildir, işlemcinin fanı yoktur düşünürsen konuşalım, izmir karşıyakadayız

Monitörsüz kaç TL olur? Bir de monitörün modelini veya detaylı özelliklerini söyler misiniz?

Monitörsüz kaç TL olur? Bir de monitörün modelini veya detaylı özelliklerini söyler misiniz?
oyun monitör ü değil hocam IPS monitör 21.5 veya 22 inch olsa gerek 4 yıllık parçalar pc topladıgımızda almıştık hepsini şimdi hpsi değişiyor işte kasa ve sabit disk haricini komple değişiyoz o yüzden boşa çıkacak monitörlü fiyat için uygun yazdım hepsi satılsın diye çünkü 9200 e mâl oldu bize aldıgımız pc monitörsüz 1400 olur 350 anakart 350 işlemci 450 ekran kartı 250 de ramler için belirlenen fiyat hocam makul tuttum fiyatları monitör de 200 e denk geliyo ama tek tek satılırsa fiyatlar artar.

Son düzenleme:
Konu kapanabilir 1900 TL'ye İ5 4690, R9 290X, 8 GB RAM sistem aldık. RAM eklemesi yapacağız. Bence fiyatı iyi geldi. 1080P'de iyi şeyler çıkaracaktır diye düşünüyoruz. Bu arada PSU 750W

Bayağı iyi fiyata almışsın, hayırlı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…