İzmir mi Ankara mı okumak için ideal yer?

Amatinin

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar, hukuk okumayı düşünüyorum. Babam Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi güzel yer diyor tanıdığımız da var zorluk çekmezsin diyor, teyzemlerde İzmir dokuz eylül üniversitesinde tanıdığımız var diyor. Hangisine gitmeliyim? Eğitim açısından rahat olmasını istiyorum. Not: Ailemin durumu iyi yani maddi açıdan bir sorunumuz yok fakat ben onlara çok fazla yük olmak istemiyorum. İki taraf da benim için iyi yerler sadece eğitim sürecini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hukuk okuyacaksanız bence kesinlikle Ankara, İzmir'de oturuyorum hukuk okuyan tanıdığımız var Ankara daha mantıklı diyor hukuk için.

Hocam hukuk ise puan ve okul kalitesi önemlidir. Ben de Ankara Hukuk'tayım. Hacı Bayram Fena değildir. Şehir olarak da İzmir'de yaşıyordum Ankara'ya geldim. Evet şehir Daha kötü ama biraz daha akademik bakmanızı öneririm.

Hacı bayram hakkında neler bildiğini söyleyebilir misin? Nasıl bir universite öğrenci dostu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…