İzmir otogardan Seferihisar'a ulaşım nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Spookd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 7.378

Spookd

Decapat
Daha fazla  
Dostlar askere gideceğim için İzmir'e gideceğim, şimdi ben İzmir otogarda indiğim zaman oradan İzmir/Seferhisar'a nasıl geçebilirim? Otobüs-dolmuş filan kalkıyor mu acaba otogardan direkt? Bir de otobüs ücreti ne kadardır tahmini, bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar askere gideceğim için İzmir'e gideceğim, şimdi ben İzmir otogarda indiğim zaman oradan İzmir/Seferhisar'a nasıl geçebilirim? Otobüs-dolmuş filan kalkıyor mu acaba otogardan direkt? Bir de otobüs ücreti ne kadardır tahmini, bilen var mı?
Merhaba İzmirimKart uygulaması üzerinden nasıl giderim sekmesinden bakabilirsiniz. Fazla seçenek var o yüzden yazamadım isterseniz tek tek yazarım.

Merhaba izmirimkart uygulaması üzerinden nasıl giderim sekmesinden bakabilirsiniz. Fazla seçenek var o yüzden yazamadım isterseniz tek tek yazarım.

Usta 1 hafta sonra benim de kız arkadaşım gelecek. Minibus falan kullanarak nasıl gidebilirim bir detaylica anlatir misin? Normalde İzmir'de yasiyorum ama seferihisara hiç gitmedim. Ne yaparım, ne ederim hiç bilmiyorum. En kisa yolu ne?
Belki ucakla gelme ihtimali de var bu arada. Biliyorsan onu da soyler misin?

Havaalanında önce Izbana biniyorsunuz. Hilal durağında iniyorsunuz. Daha sonra isterseniz metro isterseniz ESHOT ile gidebilirsiniz. Metro ile Hilal durağından M1 metrosuna biniyorsunuz. Narlıdere İtfaiye durağında iniyorsunuz. Yolun karşı tarafında 975 nolu ESHOTa biniyorsunuz. Böylece Seferihisara varıyorsunuz. Otogardan direkt giden dolmuşlar olabilir ama havaalanında olacağını zannetmiyorum.
Usta 1 hafta sonra benim de kız arkadaşım gelecek. Minibus falan kullanarak nasıl gidebilirim bir detaylica anlatir misin? Normalde İzmir'de yasiyorum ama seferihisara hiç gitmedim. Ne yaparım, ne ederim hiç bilmiyorum. En kisa yolu ne?
Belki ucakla gelme ihtimali de var bu arada. Biliyorsan onu da soyler misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı