B BirazKararsızMert Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar İzmir’de oturuyorum, Vatan kadar fiyatı abartı olmayan ve güvenilir bildiğiniz bilgisayar parçaları satan bir yer var mıdır? Veya İzmir’de oturan arkadaşlar bilgisayarı nereden topluyor bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2018
Arkadaşlar İzmir’de oturuyorum, Vatan kadar fiyatı abartı olmayan ve güvenilir bildiğiniz bilgisayar parçaları satan bir yer var mıdır? Veya İzmir’de oturan arkadaşlar bilgisayarı nereden topluyor bilgilendirirseniz sevinirim.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ağustos 2018 #2 Neden internetten sipariş etmiyorsunuz? Fiyatlar da genel olarak daha uygun.
B BirazKararsızMert Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #3 semihozel22 dedi: Neden internetten sipariş etmiyorsunuz? Fiyatlar da genel olarak daha uygun. Genişletmek için tıkla... Hangi internet sitelerini öneriyorsunuz bpzulma durumunda iade yada yenisini alabileceğim bir site önerir misiniz ?
semihozel22 dedi: Neden internetten sipariş etmiyorsunuz? Fiyatlar da genel olarak daha uygun. Genişletmek için tıkla... Hangi internet sitelerini öneriyorsunuz bpzulma durumunda iade yada yenisini alabileceğim bir site önerir misiniz ?
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ağustos 2018 #4 BirazKararsızMert dedi: Hangi internet sitelerini öneriyorsunuz bozulma durumunda iade yada yenisini alabileceğim bir site önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kesinlikle. Ayrıca Sinerji, Ebrar Bilgisayar, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik ve İtopya da güvenilirdir.
BirazKararsızMert dedi: Hangi internet sitelerini öneriyorsunuz bozulma durumunda iade yada yenisini alabileceğim bir site önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kesinlikle. Ayrıca Sinerji, Ebrar Bilgisayar, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik ve İtopya da güvenilirdir.
B BirazKararsızMert Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #5 semihozel22 dedi: Hepsiburada kesinlikle. Ayrıca Sinerji, Ebrar Bilgisayar, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik ve İtopya da güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Hepsibırada da iade ve taksit şansı var mı ? Ya da kapıda ödeme ?
semihozel22 dedi: Hepsiburada kesinlikle. Ayrıca Sinerji, Ebrar Bilgisayar, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik ve İtopya da güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Hepsibırada da iade ve taksit şansı var mı ? Ya da kapıda ödeme ?
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ağustos 2018 #6 BirazKararsızMert dedi: Hepsiburada da iade ve taksit şansı var mı? Ya da kapıda ödeme? Genişletmek için tıkla... Sadece kapıda ödeme yok.
BirazKararsızMert dedi: Hepsiburada da iade ve taksit şansı var mı? Ya da kapıda ödeme? Genişletmek için tıkla... Sadece kapıda ödeme yok.
B BirazKararsızMert Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #7 Peki ya sinerjiye güvenebilir miyim ?
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 27 Ağustos 2018 #8 BirazKararsızMert dedi: Peki ya sinerjiye güvenebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... İtopya'dan bizzat ben alışveriş yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Sinerji de güvenilir diye duymuştum.
BirazKararsızMert dedi: Peki ya sinerjiye güvenebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... İtopya'dan bizzat ben alışveriş yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Sinerji de güvenilir diye duymuştum.
B BirazKararsızMert Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #9 Peki İzmir’de parçaları toplaması için güvenebileceğim önerdiğiniz bir yer var mı ?