İzmir'de düşük ping veren internet sağlayıcısı önerisi

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evimize GigaFiber yeni nesil havai fiber kabloları takıldı, daha mahallede kutu yok ama şimdiden heyecanlanıp araştırasım geliyor nedense. Çok fazla LoL ve Valorant oynuyorum. İzmir içinde bu iki oyunda en az pingi hangi sağlayıcı ile alabilirim?

Hocam GigaFiber Turknet'in diye biliyorum. Genel olarak duyduğum yorumlar da iyi Turknet hakkında en azından İzmir için. Onun dışında ben 10 yıldan fazla Kablonet kullandım, hiç ping sorunu yaşamadım öneririm. Tabii ilçeden ilçeye de değişiyor olabilir bu durum, ben Karabağlar'dayım.

Hocam GigaFiber Turknet'in diye biliyorum. Genel olarak duyduğum yorumlar da iyi Turknet hakkında en azından İzmir için. Onun dışında ben 10 yıldan fazla Kablonet kullandım, hiç ping sorunu yaşamadım öneririm. Tabii ilçeden ilçeye de değişiyor olabilir bu durum, ben Karabağlar'dayım.
Hocam gigafiber dediğim yani 1000 mbps kablolar. Ayrıca kablonet kendi altyapısı olmadan kullanılmıyor diye biliyorum. Eğer kullanılıyorsa fikrinizi düşüneceğim.

Altyapı hangi firmaya aitse onu tercih et, fiberde zaten ping süreleri birkaç ms oluyor. Oyun sunucusunun ekstra gecikme süreleri de sunucunun bulunduğu yere göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı