İzmir'de internet stabil mi?

sormaksizin

Hectopat
Daha fazla  
İzmir'in ödemiş ilçesindeyim ve internet surekli kesiliyor. Çevre illerdeki arkadaşlarımdada aynı bir sorun mu var? Arkadaşlarımla pingim sabit 70 100 normalde 20 falandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayraklı'dayım öyle pek bir kesinti yok. Bazen internet hızı 20 mbps oluyor ama o da benlik durum sanırın lan kablosunu çıkarıp takarak ya da bağlantıyı devredışı bırakıp tekrar açarak çözebiliyorum.

Telekomda mı sizde mi sorun acaba? Kesiliyor derken adsl lambası vs sönüyor mu?
Telekom'da, a*aplara satıldığından beri düzgün performans yok. Ping yüksek, hız düşük, hat kopmaları var. Bu arada dediğim şeyler Türkiye genelinde, ben de Sakarya'da yım ama yimde de sorun var.

Telekom'da, a*aplara satıldığından beri düzgün performans yok. Ping yüksek, hız düşük, hat kopmaları var. Bu arada dediğim şeyler Türkiye genelinde, ben de Sakarya'da yım ama yimde de sorun var.
Telekom'un sahibi şu an Türkiye Varlık Fonu yani Devlet.

İzmir zaten altyapı konusunda 20. yüzyılda kalmışken ödemiş ve dikili gibi ücra ilçelerinde internet tam bir facia.
Sadece İzmir değil koskoca öve öve Bitiremedikleri İstanbul'da bile VDSL geçememiş altyapılar mevcut. Düşün 21. yüzyıldayız ama ADSL kullanımı oranı halen yüksek bu yüzyıla göre.

Telekom'un sahibi şu an Türkiye Varlık Fonu yani Devlet.
Evet Arap iş adamları Türk banklarından kredi alıp ödemesini yapmadı. Sadece 10 milyar dolarlık bir Türk Telekom Karına el koydular. Ödemeyince Devlet bankaları el koydu Türk Telekoma ve böylelikle varlık fonuna devredildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00