İzmir'de işletme okunur mu?

Hocam şunun cevabını biliyor musunuz peki işletme mezunu birisi tezsiz yüksek lisans olarak yönetim bilişim sistemi üzerine yapma hakkı var mı uygun mu yani?

Hocam şunun cevabını biliyor musunuz peki işletme mezunu birisi tezsiz yüksek lisans olarak yönetim bilişim sistemi üzerine yapma hakkı var mı uygun mu yani?

Her üniversitede başvuru şartı farklıdır ama büyük çoğunluğu YBS yüksek lisans için bölüm şartı aramıyor, lisans diploması veya mezuniyet belgesiyle direkt başvuru yapabilirsiniz. Özellikle istediğiniz bir üniversite varsa şu şekilde aratın "xxxxx Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Şartları"

Hocalarım peki vakıf mı, devlet üniversitesinde mi okumalı? Yaşar ve İzmir Ekonomi'nin puanları Dokuz Eylül ve Ege'ye göre daha yüksek ama ücretli olan sıralamaları çok düşük (500k+). Bazıları devlette okuma taraftarı çünkü onlara göre diploma değeri daha yüksek oluyor. Bir diğer soruysa ingilizce işletme okumak istiyorum ama Türkiye'de bu mezunlara talep var mı?

Hocam e-ticaret yapıyoruz yaklaşık 10 senedir, bu işi devam ettirmek istiyorum. Bu nedenle işletme okumaya karar verdim. Elde bir diploma bulunsun. Belki yan dal da yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…