İzmir'de iyi bilgisayar Teknik Servis önerisi

Orun

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, İzmir'deki en donanımlı, güvenilir, iyi bilgisayar teknik servis neresi bilen var mı? Ya da burası çok güvenilir ve iyi dediğiniz ve önerebileceğiniz herhangi bir yer?

Çok spesifik ve garip bir sorunum var, 1 aydır uğraşıyorum fakat daha kaynağını bile bulamadım. Gittiğim esnaf bilgisayarcılar da anlamıyor sorunu. Bilgisayardan gerçekten çok iyi anlayan, güncel teknolojiye hakim birileri lazım. Var mı İzmir'de böyle bir yer bildiğiniz? Sizin bildiğiniz İzmir'deki en iyi bilgisayar teknik servis neresi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam PC Pro'ya gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Ben İstanbul'da olmama rağmen sağolsunlar uzaktan bile ellerinden gelen yardımı yaptılar. İzmir'e gidersem kesinlikle uğrayıp helallik alacağım. Çok bilgililer ve bu işte de geçmişleri/deneyimleri var.

Hocam PC Pro'ya gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Ben İstanbul'da olmama rağmen sağolsunlar uzaktan bile ellerinden gelen yardımı yaptılar. İzmir'e gidersem kesinlikle uğrayıp helallik alacağım. Çok bilgililer ve bu işte de geçmişleri/deneyimleri var.
Teşekkürler bir bakacağım, yerleri yazmıyor ama dm'den sorarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı