İzmir'de mid 2012 MacBook Pro tamiri yapan bir yer var mı?

Simysim

Decapat
Daha fazla  
Galiba 1 senedir falan kullanmadığım mid 2012 model 13 inch bir MacBook Pro'm var ve üniversiteyi kazandığım için onu götürmeye karar verdim, fakat nasıl oldu bilmiyorum ama klavyede Z ve X butonları çalışmıyor, keyleri çıkarttım fakat herhangi bir kir ya da switclerde herhangi bir sorun yoktu. Kullandığım dönemlerde temiz kullanmıştım zaten ve kullanmadığım dönemde de odamda masamın üstünde durdu. Bunun dışında hoparlörü sanırsam patlak. Çünkü sesler çok cızırtılı çıkıyor. Fakat onu tamir etmezsem de olur kulaklık kullanacağım zaten hep.

Bu sorunlar tahmin ettiğim kadarıyla değişim gerektiren sorunlar. Fakat 2012 modellerin herhangi bir desteği olmadığından ve üçüncü parti güvenebileceğim bir yer bilmediğimden ne yapabilirim bilmiyorum.

Bu tür eski modelleri yapan kişiler çok nadir hocam.

Klavye sipariş verip kendiniz eğişim yapabilirsiniz. Elinizden gelmiyorsa notebook tamiri yapan yerler bu işi yaparlar. Hoparlörü tek bir yöne verirseniz sağlam taraftan düzgün ses almaya devam edebilirsiniz. Yinede tamire vermişken onuda değiştirmenizi öneririm. Mümkünse malzemeleri siz sipariş verip alın öyle gidin.

Klavye sipariş verip kendiniz eğişim yapabilirsiniz. Elinizden gelmiyorsa notebook tamiri yapan yerler bu işi yaparlar. Hoparlörü tek bir yöne verirseniz sağlam taraftan düzgün ses almaya devam edebilirsiniz. Yinede tamire vermişken onuda değiştirmenizi öneririm. Mümkünse malzemeleri siz sipariş verip alın öyle gidin.
Hoparlör konusunda iki tarafta sıkıntılı gibiydi ama galiba sol taraftan biraz daha az cızırtılı diye onu kullandım, dediğiniz gibi parçayı kendim verme fikri aklıma gelmemişti bunu düşünebilirim gibi teşekkürler

Bu tür eski modelleri yapan kişiler çok nadir hocam.
Maalesef öyle hocam bu gidişle ya parçayı kendim alcam yada ikinci el bitane laptop alıcam gibi, zaten kod yazarken idarelik bir şey yeterli kendi kasalı bilgisayarım var zaten yurt için lazım sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı