İzmir'de nerede ikamet edilebilir?

372121

Kilopat
Merhaba, İzmir'de oturulabilecek en iyi yerler nerelerdir? Villa lazim. Tepeciktekiler hoşumuza gitti. Şurası daha iyidir dediğiniz bir yer var mıdır? Nerelerde oturulabilir? Tepecik iyi bir seçim mi? Foça veya Bornova'da yaşanır mı? Villaların olduğu yer çok boşluk geldi bana. Köy gibi yerleri sevmem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne yazık ki Konak bana uygun değil.

Konak olarak geçse de merkezden ziyade Göztepe'ye yakın kalıyor bahsi geçen yer. Eğer işlerim karşıda falan derseniz de tramvay ile 7-8 dakikada Üçkuyular/Konak vapur iskelesine gidebiliyorsunuz. Konak > Karşıyaka seferi yaklaşık 22-23 dakika sürmekte.

Hocam güzelbahçe bana yer ve mekan olarak çok uyuyor orası koy gibi bir yer mi modern mi insanları modern midir?

Maalesef modern görünüp, farklı olduğunu belirtip geriden daha da geri kafalı olan çok insan mevcut. Genel olarak İzmir, diğer şehirlere göre daha free çünkü bir şeyler absürt gelmiyor yerlisine. Bahsettiğin yer hakkında bir bilgim yok, dediklerim geneldi.

Bornova'da yaşanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…