sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 18 Ocak 2024 #1 Yeni bir sürü bileşen aldım ve bu bileşenleri kendim takmaya korkuyorum. Örnek olarak sıvı soğutucu yeni bir kasa vesaire. Bunu parası ile taktirabilecegim kaliteli bir yer biliyor musunuz?
Yeni bir sürü bileşen aldım ve bu bileşenleri kendim takmaya korkuyorum. Örnek olarak sıvı soğutucu yeni bir kasa vesaire. Bunu parası ile taktirabilecegim kaliteli bir yer biliyor musunuz?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 18 Ocak 2024 #2 Herhangi bir bilgisayarcı takar, olmadı kendin hallet videolara falan bakıp, hem antreman olur. Yani öyle özel bir yere gerek yok.
Herhangi bir bilgisayarcı takar, olmadı kendin hallet videolara falan bakıp, hem antreman olur. Yani öyle özel bir yere gerek yok.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 18 Ocak 2024 #3 584297 dedi: Herhangi bir bilgisayarcı takar, olmadı kendin hallet videolara falan bakıp, hem antrenman olur. Yani öyle özel bir yere gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kendim takmaya çekiniyorum ama sizce yapabilir miyim videolarla?
584297 dedi: Herhangi bir bilgisayarcı takar, olmadı kendin hallet videolara falan bakıp, hem antrenman olur. Yani öyle özel bir yere gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kendim takmaya çekiniyorum ama sizce yapabilir miyim videolarla?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 18 Ocak 2024 #4 sadece1eren dedi: Kendim takmaya çekiniyorum ama sizce yapabilir miyim videolarla? Genişletmek için tıkla... Ben öyle öğrendim.
sadece1eren dedi: Kendim takmaya çekiniyorum ama sizce yapabilir miyim videolarla? Genişletmek için tıkla... Ben öyle öğrendim.