İzmir'de Oyuncu Ekipmanları Denenebilecek Yerler

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Örneğin Arctis kulaklıkları Razer mouseları Corsair klavyeleri vs. deneyebileceğim bir yer var mı İzmir'de? Üsttekiler sadece örnek yani genel anlamda ekipman deneyebileceğim bir yer. Media Markt diyenler var. İzmir'de bir sürü Media Markt var, hangisinin büyüklüğü ve çeşitliliği fazladır.

Mediamarkt ın çoğu yerinde aynı şeyler vardır sadece 1,2 çeşit farklılığı olabilir mediamarkt, vatan gibi az şey barındırmıyor yani istediğiniz mediamarkt şubesine gidebilirsiniz.

Mediamarkt ın çoğu yerinde aynı şeyler vardır sadece 1,2 çeşit farklılığı olabilir mediamarkt, vatan gibi az şey barındırmıyor yani istediğiniz mediamarkt şubesine gidebilirsiniz.
Ne kadar çeşitli? Zaten Media Markt'lar çok büyük alanda olduğu için şüphem yok. İstediğim ekipmanı deneyebilirim değil mi? Birde Game Zone diye bir alan var. O ne oluyor? Orayı denemek ücretli mi?

Ne kadar çeşitli? Zaten Media Markt'lar çok büyük alanda olduğu için şüphem yok. İstediğim ekipmanı deneyebilirim değil mi? Birde Game Zone diye bir alan var. O ne oluyor? Orayı denemek ücretli mi?
Gamezone mediamarkt ın kendi toplamış olduğu sistemler ile onlara yakıştırdığı mouse klavyeli oyun alanı fakat sınırlı 3-4 tane sistem var galiba benim görmüş olduğum ve Razer mouse dur logitech mousedir rampage dir trust dır bunları deniyebilirsiniz şayet ben mediamarkt ları gezdimde 10-11 tane filan gezdimde asus mouseleri görmedim galiba gözüme çarpmadı yada yoktu.

Mesela ben bir ekipman almadan Mediamarkt'a gidiyorum ve deniyorum. Sonra internetten alıyorum.

Mesela ben bir ekipman almadan Mediamarkt'a gidiyorum ve deniyorum. Sonra internetten alıyorum.
Peki hangi şubesini önerirsin.
İzmir'de Optimum Outlet var, orada deneyebilirsin. Sonra Mavişehir'deki AVM'ye bakabilirsin. Birkaç tane daha AVM var Izmir'de, ama isimlerini hatırlamıyorum. Bak internetten istersen.
Hepsine baktım ama hangisi daha iyi olur. Ekipman alacağım Manisa'dayım. Birkere gidebilirim. Manisa'da Vatan'a gittim ama everest dışında bişey yoktu.

Ben MediaMarkt'a gittim. İzmirpark olması lazım, Eşrefpaşa tarafında. Corsair'in hiç bir şeyi yoktu neredeyse. Klavyeyi alırken deneyecek bir yer bulamadım.

Ege Park şubesi varmış onu gördüm. Biraz hoşuma gitti. Dediğim gibi birkere gitme hakkım olacak. Deneyeceğim kendime uygunu internetten indirim kollayıp alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…