shtymerenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 109 Çözümler 3 26 Mayıs 2024 #1 Selamlar dostlar iyi sosyaller. Uzun zamandır hiçbir markette Pringles yok çekildi falan deniyor, bir sürü söylem var ama İstanbul'da falan bazı yerel marketlerde varmış biraz pahalı da olsa. İzmir'de Pringles satan bir market biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024
Selamlar dostlar iyi sosyaller. Uzun zamandır hiçbir markette Pringles yok çekildi falan deniyor, bir sürü söylem var ama İstanbul'da falan bazı yerel marketlerde varmış biraz pahalı da olsa. İzmir'de Pringles satan bir market biliyor musunuz?
attractive Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İzmir Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 Bornovada yaşıyorum heryerde görüyorum dostum Artı 0 Eksi
KS KS shtymerenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 109 Çözümler 3 26 Mayıs 2024 #3 attractive dedi: Bornovada yaşıyorum heryerde görüyorum dostum Genişletmek için tıkla... Bornovada da bakmıştım metro yakınlarında ama yoktu hangi marketlerde var yarın koşup gidip alıyım Artı 0 Eksi
attractive dedi: Bornovada yaşıyorum heryerde görüyorum dostum Genişletmek için tıkla... Bornovada da bakmıştım metro yakınlarında ama yoktu hangi marketlerde var yarın koşup gidip alıyım
attractive Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İzmir Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 shtymerenn dedi: Bornovada da bakmıştım metro yakınlarında ama yoktu hangi marketlerde var yarın koşup gidip alıyım Genişletmek için tıkla... Bornova dediğim merkezde değilim ben, Otogarın orda yaşıyorum. Point bornovaya bi bak istersen bende tam hatırlamıyorum ama görmüş olabilirim attractive dedi: Bornova dediğim merkezde değilim ben, Otogarın orda yaşıyorum. Point bornovaya bi bak istersen bende tam hatırlamıyorum ama görmüş olabilirim Genişletmek için tıkla... Denk gelirsem haber veririm ama Artı 0 Eksi
shtymerenn dedi: Bornovada da bakmıştım metro yakınlarında ama yoktu hangi marketlerde var yarın koşup gidip alıyım Genişletmek için tıkla... Bornova dediğim merkezde değilim ben, Otogarın orda yaşıyorum. Point bornovaya bi bak istersen bende tam hatırlamıyorum ama görmüş olabilirim attractive dedi: Bornova dediğim merkezde değilim ben, Otogarın orda yaşıyorum. Point bornovaya bi bak istersen bende tam hatırlamıyorum ama görmüş olabilirim Genişletmek için tıkla... Denk gelirsem haber veririm ama