Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 İzmir'de yaşıyorum. Üniveriste 2. Sınıf öğrencisiyim. Okullar tatile girince ben de boş kalmamak için çalışayım diyorum. Internetten baktım ama doğru düzgün iş bulamadım. Sizce nereye başvuru yapmalı ya da nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
İzmir'de yaşıyorum. Üniveriste 2. Sınıf öğrencisiyim. Okullar tatile girince ben de boş kalmamak için çalışayım diyorum. Internetten baktım ama doğru düzgün iş bulamadım. Sizce nereye başvuru yapmalı ya da nasıl bulabilirim?
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 20 Mayıs 2021 #2 Üniversite bölümünle alakalı bir yere staj başvurusunda bulunabilirsin veya oteller sezonluk garson / komi alır onlarda olabilir.
Üniversite bölümünle alakalı bir yere staj başvurusunda bulunabilirsin veya oteller sezonluk garson / komi alır onlarda olabilir.
Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Croot dedi: Üniversite bölümünle alakalı bir yere staj başvurusunda bulunabilirsin veya oteller sezonluk garson / komi alır onlarda olabilir. Genişletmek için tıkla... Okuduğum bölümle ilgili bir yerde çalışırsam pek para vereceklerini düşünmüyorum çünkü hiç tecrübem yok. En iyisi otellere bakmak
Croot dedi: Üniversite bölümünle alakalı bir yere staj başvurusunda bulunabilirsin veya oteller sezonluk garson / komi alır onlarda olabilir. Genişletmek için tıkla... Okuduğum bölümle ilgili bir yerde çalışırsam pek para vereceklerini düşünmüyorum çünkü hiç tecrübem yok. En iyisi otellere bakmak