İzmit-Fethiye arası otoban var mı?

DeepFear

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 6600
AMD Ryzen 5 5600 3500Mhz
MSİ B450M-A PRO MAX
İyi geceler herkese, İzmit'ten Fethiye'ye gideceğim ama Sakarya üzerinden gidersem otoban yok. Forumlarda baktığımda yollar bayır, dar ve virajlıymış. Fakat Yalova tarafından gidersem otoban var, evet ama bu sefer de yol uzuyor, ama aynı saatte varıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı saatte varıyorsan dar ve virajlı yollarda gitmenin ne gereği var. Bir kaza olsa saatlerce yol tıkanır. Otobandan rahat rahat git.

Yolu atarsanız yardımcı olacağım otoban var derken nereyi kastettiğinizi anlamadım. Bahsettiğiniz yol üzerinde otuyorum ona göre rotada yardımcı olayım.

Şimdi inceledim Bursa'da oturuyorum ben (Yalova tarafı Orhangazi'de) normalde Afyon'da okuyorum. İzmir tarafı otoban da olsa hem yolu uzatır hem de yolu tehlikeli. Kütahya Afyon Isparta üzerinden yani Sakarya tarafından inerseniz daha güvenli olacağına emin olabilirsiniz. Buraların yolu düz ve geniş, araç kullanmasını en sevdiğim rotalardan biri, haritadan da belli oluyor zaten.

Eğer öneri olaraksa köprüye gidene kadar zaten köprü çıkışna geliyro. Karamürselde oturuyorum karamürseli geçip Yalova'dan aşağı yardırsa varıyro zaten.

Eğer öneri olaraksa köprüye gidene kadar zaten köprü çıkışna geliyro. Karamürselde oturuyorum karamürseli geçip Yalova'dan aşağı yardırsa varıyro zaten.

Zaten köprü kullanmaz diye düşünüyorum o rotada "her zaman" köprü gösteriyor da oraya gitmeden Yalova'dan aşağıya gitmesi lazım. Köprü Google maps saçmalığı zaten şu an Allah bilir 1000 lira olmuştur. Az gelmedim karamürsele zaten bu yoldan, 40 dakika benim ilçeye Memlekete giderken sürekli geçiyorum. Yine en iyi rota Sakarya, Bilecik, Bozöyük, Kütahya, Afyon, Burdur yolu. Güvenebilir bozöyük'e kadar yolu bilmiyorum en azından Sakarya'dan. Bozöyük sonrası güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…