Izoly 450W PSU GTX 970 çalıştırır mı?

İşlemci i7 3770 ama darboğaz yapar mı sizce 2.el bakıyorum aynı yaşadığım ilçede gtx 970,1650 buldum 2700 e Pc ci adam 3000 istiyor rx 570 e.
3000 çok rx 570 e. 580 lerin nitro sapphire plus olanlari 3bintl civarında zaten. Sahibinden param güvende ile alabilirsiniz orda güzel kartlar var.

İşlemci i7 3770 ama darboğaz yapar mı sizce 2.el bakıyorum aynı yaşadığım ilçede gtx 970,1650 buldum 2700 e Pc ci adam 3000 istiyor rx 570 e.
Darboğaz yapar. Ama sizi götürü bir sonraki upgrade edene kadar yani çok birşey kaybetmezsiniz. Genel olarak 1080p assagisina inmeyin ki ekran kartına binsin yük. Birde gölge ve doku kalitesini artirabilirsiniz oyunlarda.

Oynadığım oyunlar cs valo outlast gta tarzı orta segment oyunlar rx550 hepsini oynatıyor zaten sağolsun ama 180 hz monitör var 180 fps görmüyorum bu nedenle cs ve valo da 4:3 oynuyorum zaten.

Oynadığım oyunlar CS Valorant Outlast GTA tarzı orta segment oyunlar RX550 hepsini oynatıyor zaten sağ olsun ama 180 Hz monitör var 180 FPS görmüyorum bu nedenle CS ve Valorant da 4:3 oynuyorum zaten.

Sorun olmaz o zaman. CS ve Valorant hafif zaten özellikle rekabetçi de düşük ayar oynuyorsanız sorun olmaz. Ha bir de RX 550 sorunsuzsa isterseniz RTX 3060 Ti takın fark etmez gene darboğaz olmaz. Mesele yeni ekran kartı alınca insanlar grafikleri fulluyor ama eğer RTX 3060 Ti alip ayni grafiklerde tutarsankz darboğaz olmaz. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Mesele grafik ayarlarinin aynı kalması. Eger bir gun islemci upgrade ederseniz ki tavsiye ederim ayni sistemden bende de vardı çok sinir bozucu oluyor. Tıkanıyor donuyor.

Bu durumda sizce alınabilecek en mantıklı 2.el ekran kartı nedir?

Bu durumda sizce alınabilecek en mantıklı 2.el ekran kartı nedir?
Rx 580? Mesajımı dikkatlice okuyun anlicaksiniz. Paranız varsa ekran kartı mesele değil zaten istediğiniz modeli alırsınız ama işlemci i7 3370 10 senelik işlemci sadece eskide değil güçsüz. Ondan dolayı rx 580 iyi bir seçenek (ayni grafiklerde)

Benim için 180 fps önemli yiğit hocam mesela 3 e var 8 gb ne dersiniz?

Gigabyte tavsiye etmem. MX4 macun ise pump out yapıyor yani sıcaktan soğuğa geçince ekran kartinin merkezdeki çipinden saga sola kayiyor. Belli bir kullanimdan sonra işlevini yitiriyor zaten 6 ay geçmiş yani tam o zamanlarda. Tavsiyem MX6 ile değiştirmek onda pump out yapmaz. (MX4 kendim pumout yaptı tecrübeliyim zaten internette de bakabilirsiniz çoğu kişide yapmis zaten MX4 islemci macunu normalde yuzey geniş oluyor islemcide saga sola kaysada assa düşemiyor.) Neyse siz Şişli'de iseniz sizin için kart bakil link atabilir büyük bir zevk olur benim için

Şimdi gözüme çarptı param güvende yokmuş zaten başka rx 580 bulabilir isem bakıcam bulamazsam rx570 gtx 970 veya 1650 devam edicem artık.

Şişlide tek o kart varmış. Alırsanız macun degişmek gerekebilir. Ve gigabyte çok yüksek kalitede üretmiyor. Msi xfx sapphire veya asus gibi. Tabi size kalmış.

Şimdi gözüme çarptı param güvende yokmuş zaten başka rx 580 bulabilir isem bakıcam bulamazsam rx570 gtx 970 veya 1650 devam edicem artık.
Param güvende ile alabiliyorsaniz çok güzel ilanlar atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…