Belirtilen kartlardansa 10 numara olabilir ben çoğuna baktım zaten amaç 180 i görmek.Şişlide tek o kart varmış. Alırsanız macun degişmek gerekebilir. Ve gigabyte çok yüksek kalitede üretmiyor. Msi xfx sapphire veya asus gibi. Tabi size kalmış.
Param güvende ile alabiliyorsaniz çok güzel ilanlar atabilirim.
180 fps verir rx 580 cs2 valoda geçer bile. Bende rx 470 4gb var 200 fpslerde takılıyor. 1280x1024 deBelirtilen kartlardansa 10 numara olabilir ben çoğuna baktım zaten amaç 180 i görmek.
rx 470 e de baktım Ben İzmir Buca dayım 2 tane ilan var İzmir Buca da olan.180 fps verir rx 580 cs2 valoda geçer bile. Bende rx 470 4gb var 200 fpslerde takılıyor. 1280x1024 de
4gb model az değilmi? Ben 8gb bakiyordum yoksa 4gb a efsane kartlar var atabilirim saphire nitrolar dop dolu. Bu arada mini kart tavsiye etmiyorum. İlk attiginiz 3 fanli kartta pin girişi fazla psunuzu kontrol edin yeterli ise neden olmasin 3 fanli daha iyi hemde o.c yaparsiniz 8+6 koymuşlar tabiri caiz ise hayvan gibi kartrx 470 e de baktım Ben İzmir Buca dayım 2 tane ilan var İzmir Buca da olan.
180 fps göreyim psu da falan sıkıntı çıkarmasın uzun süre gitsin bana yeter hocam .
İlkini zamanında kullandım güzel kart benim hatamdan dolayı fanlari bozuldu sattım. 2. kartta güzel. 3 mecbur kalirsaniz diye ASUS attim temiz diye. RX 470 geçtim 10FPS oynuyor aralarinda. Ama 1K fiyat farkı var. 570 almayın saçma bir kart. 480 580 le ayni performans veriyor FPS farkı 1-2 FPS ve RX 480, 570'den ucuz. 570 gereksiz. Alacaksanız en ucuz 470 (580 ile 10FPS fark)
480 (580 ile 1-2FPS fark) veya 580'ta kendisi.
4gb model az değilmi? Ben 8gb bakiyordum yoksa 4gb a efsane kartlar var atabilirim saphire nitrolar dop dolu. Bu arada mini kart tavsiye etmiyorum. İlk attiginiz 3 fanli kartta pin girişi fazla psunuzu kontrol edin yeterli ise neden olmasin 3 fanli daha iyi hemde o.c yaparsiniz 8+6 koymuşlar tabiri caiz ise hayvan gibi kart
Tamam 4gb model olurmu? Bu arada bu işler ne kadar anlıyorsunuz terim konuşuyorum biraz ama ona göre yaklasayim180 fps göreyim psu da falan sıkıntı çıkarmasın uzun süre gitsin bana yeter hocam .
Sıkıntı yok anlıyorum hocam benim isteğim psu ve işlemci den sıkıntı çıkmaması darboğaz ısınma problemi falan olmasın 180 fps oldumu Allah bereket versin.Tamam 4gb model olurmu? Bu arada bu işler ne kadar anlıyorsunuz terim konuşuyorum biraz ama ona göre yaklasayim
Tamam ozmn 3 fanlı uygundur. Veya benim attığım 3 linkten bir rx 580 den alabilirsiniz.Sıkıntı yok anlıyorum hocam benim isteğim psu ve işlemci den sıkıntı çıkmaması darboğaz ısınma problemi falan olmasın 180 fps oldumu Allah bereket versin.
Tamamdır hocam kontrol ederim eyvallah ilgilendiğiniz için.Tamam ozmn 3 c
Fanlı uygundur. Veya benim attığım 3 linkten bir rx 580 den alabilirsiniz.
Sorun değil hocam. çok zevkli oluyor birine yardım etmek. Umarım sorun yaşamazsınız.Tamamdır hocam kontrol ederim eyvallah ilgilendiğiniz için.