TRHasan31 Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 472 Yer haritada olmayan ilçe Hatay/Payas 8 Eylül 2020 #61 Burak Gençoğlu dedi: Arkadaşlar bilgisayar alacağım Izoly çok uygunuma geldi. Setleri güvenilir mi? Ayriyeten alan oldu mu? Daha önce bilgisayarları nasıl? Genişletmek için tıkla... Sen yeni bir konu aç ve bütçeni yaz arkadaşlar sana o fiyata alınacak en iyi sistemi toplarlar.
Burak Gençoğlu dedi: Arkadaşlar bilgisayar alacağım Izoly çok uygunuma geldi. Setleri güvenilir mi? Ayriyeten alan oldu mu? Daha önce bilgisayarları nasıl? Genişletmek için tıkla... Sen yeni bir konu aç ve bütçeni yaz arkadaşlar sana o fiyata alınacak en iyi sistemi toplarlar.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 8 Eylül 2020 #62 Burak Gençoğlu dedi: 3000 TL yazdım fakat fiyat 3.563,49 üstüne verecek misin? Genişletmek için tıkla... Monitörü çıkarın, televizyona takabilirsiniz.
Burak Gençoğlu dedi: 3000 TL yazdım fakat fiyat 3.563,49 üstüne verecek misin? Genişletmek için tıkla... Monitörü çıkarın, televizyona takabilirsiniz.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 8 Eylül 2020 #63 Burak Gençoğlu dedi: Komiksin bayağı. Genişletmek için tıkla... Bütçen sınırlıysa arkadaş ne yapsın? Biraz daha sabredip para biriktirin daha iyi bir sistem toplayın.
Burak Gençoğlu dedi: Komiksin bayağı. Genişletmek için tıkla... Bütçen sınırlıysa arkadaş ne yapsın? Biraz daha sabredip para biriktirin daha iyi bir sistem toplayın.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 8 Eylül 2020 #64 Burak Gençoğlu dedi: Sen benim ne yapmam gerektiğini değil size sorduğum soruya cevap versen senin için daha mantıklı olur.Benim durumumu vs bilemezsin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim git Izoly al bence. O bütçeye en iyi seçenek o. Ben aldım, gayet memnunum. Siz de memnun kalırsınız. Ayrıca 60fps sabit oyun oynayabiliyorum, öneririm.
Burak Gençoğlu dedi: Sen benim ne yapmam gerektiğini değil size sorduğum soruya cevap versen senin için daha mantıklı olur.Benim durumumu vs bilemezsin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim git Izoly al bence. O bütçeye en iyi seçenek o. Ben aldım, gayet memnunum. Siz de memnun kalırsınız. Ayrıca 60fps sabit oyun oynayabiliyorum, öneririm.