İzoly Night i5-3470 16GB 240SSD RX 550 4GB Oyun Bilgisayarı, Oyuncu Bilgisayarı, Masaüstü Bilgisayar ve Ofis modelleri en ucuz fiyatlarla İzoly.com'da!
Arkadaşlar şöyle bir bilgisayar var arkadaşım kullanıyor memnunmuş Fortnite falan iyi oynatıyormuş ama Izoly oluşu beni biraz korkutuyor. İlk gözüme çarpan şey bir HDD bulundurmuyor içinde sanırım. Bir de işlemci düşük. Ama ben bunu alırsam CS:GO oynamak için alırım başka oyun oynamıyorum zaten. Sizce alınır mı? Lütfen linçlemeyin Izoly markasının ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama Kıbrıs'ta genel stok sorunu olduğu için nereye sorduysam bu bilgisayar var arkadaşlar. Kıbrıs'ta monitör dahil vergilerle beraber 4 bin TL oluyor. Ne diyorsunuz? Alıp CS:GO'da keyfime mi bakayım? Biraz acil çünkü. Bilgisayarı ne kadar erken zamanda alırsam iyidir çünkü okul ile bir projem var. HDD çok sorun değil evdeki kullanmadığım bilgisayardan söküp takarım. İşlemci biraz sıkıntı. Dediğim gibi ben de biliyorum Izoly kötü olduğunu ve siz de bıktınız bu konulardan ama mecburum çünkü ilk kez bilgisayar alacağım. Eğer cidden alınmaz diyorsanız yaz sonunu bekleyeceğim. Yıllarca Frisby kullanmış adamım
. Yüksek paralar verebilecek kadar zengin değilim, 4-5 bin TL çıkabileceğim maksimum değer.