Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 29 Aralık 2020 #11 Sattığı yer hepsiburada falan değil mi? Ne tür bir dolandırıcılık yapabilir? Alınır. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Kendi sitelerinde satıyorsalar alma ancak hepsiburada gibi bir aracı varsa al.
Sattığı yer hepsiburada falan değil mi? Ne tür bir dolandırıcılık yapabilir? Alınır. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Kendi sitelerinde satıyorsalar alma ancak hepsiburada gibi bir aracı varsa al.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 29 Aralık 2020 #12 1.Kimse birine inanılmaz ucuz bir ürün vermez.2.Izoly çok kötü bir markadır.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #13 bngnsr dedi: Arkadaşlar bu RAM'ler inanılmaz ucuz bu sitede ama güvenilir mi? Bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? izoly.com. Genişletmek için tıkla... Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha.
bngnsr dedi: Arkadaşlar bu RAM'ler inanılmaz ucuz bu sitede ama güvenilir mi? Bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? izoly.com. Genişletmek için tıkla... Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #14 Silinen üye dedi: Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içindekilere bir etksisi yok. Parçaları sıkıntılı.
Silinen üye dedi: Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içindekilere bir etksisi yok. Parçaları sıkıntılı.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 29 Aralık 2020 #15 Silinen üye dedi: Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde boş kasa. Başka birşey yapamıyorlar
Silinen üye dedi: Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde boş kasa. Başka birşey yapamıyorlar
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #16 Silinen üye dedi: Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Boş kasayı aldığın için sıkıntı yaşamadın zaten. dolusunu alsan kim bilir neler olur.
Silinen üye dedi: Ben Izoly'nin boş kasasını almıştım. Sıkıntı yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Boş kasayı aldığın için sıkıntı yaşamadın zaten. dolusunu alsan kim bilir neler olur.
bngnsr Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #17 Harbiden uyuz oldum bende bu fiyatı görünce :d
11122222 Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #18 TeknoHe dedi: 1.Kimse birine inanılmaz ucuz bir ürün vermez.2.Izoly çok kötü bir markadır. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bir marka demek doğru olmaz.İnsanlara zorla aldırmıyorlar sonuçta gözleri görüyor.
TeknoHe dedi: 1.Kimse birine inanılmaz ucuz bir ürün vermez.2.Izoly çok kötü bir markadır. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bir marka demek doğru olmaz.İnsanlara zorla aldırmıyorlar sonuçta gözleri görüyor.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 29 Aralık 2020 #19 11122222 dedi: Çok kötü bir marka demek doğru olmaz. İnsanlara zorla aldırmıyorlar sonuçta gözleri görüyor. Genişletmek için tıkla... Benim tercihime göre kötü. Beğenenler de olabilir. Herkesin kendi fikri.
11122222 dedi: Çok kötü bir marka demek doğru olmaz. İnsanlara zorla aldırmıyorlar sonuçta gözleri görüyor. Genişletmek için tıkla... Benim tercihime göre kötü. Beğenenler de olabilir. Herkesin kendi fikri.
bngnsr Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #20 İncehesap sitesinin gaming gecesine benzer başka sitelerin de bu tür indirim kampanya zıvırları yok mu?
İncehesap sitesinin gaming gecesine benzer başka sitelerin de bu tür indirim kampanya zıvırları yok mu?