fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #21 Samet.knbr dedi: Ekran kartı yoksa oyun oynayamazsın ki zaten kendin toplarsan daha güzel bir şey toplayabilirsin biraz zaman ayırıp ve bütçenizi arttırın ve parçaları yavaş yavaş birleştirin. Genişletmek için tıkla... O bütçeyle ekran kartlı PC toplanmaz daha iyiside toplanmaz hemen hemen aynı.
Samet.knbr dedi: Ekran kartı yoksa oyun oynayamazsın ki zaten kendin toplarsan daha güzel bir şey toplayabilirsin biraz zaman ayırıp ve bütçenizi arttırın ve parçaları yavaş yavaş birleştirin. Genişletmek için tıkla... O bütçeyle ekran kartlı PC toplanmaz daha iyiside toplanmaz hemen hemen aynı.
Samet.knbr Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 177 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #22 fortBoys dedi: O bütçeyle ekran kartlı PC toplanmaz daha iyiside toplanmaz hemen hemen aynı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende bütçesini arttırmasını söyledim zaten GT-730 gibi ekran kartı işini görecektir diye düşünüyorum.
fortBoys dedi: O bütçeyle ekran kartlı PC toplanmaz daha iyiside toplanmaz hemen hemen aynı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende bütçesini arttırmasını söyledim zaten GT-730 gibi ekran kartı işini görecektir diye düşünüyorum.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 23 Ağustos 2022 #23 @messinicocugu bunun attığı PC fiyatına göre baya baya iyi bunu al dediğin oyunları +100 FPS alırsın.
@messinicocugu bunun attığı PC fiyatına göre baya baya iyi bunu al dediğin oyunları +100 FPS alırsın.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #24 Samet.knbr dedi: Haklısınız hocam bende bütçesini arttırmasını söyledim zaten GT-730 gibi ekran kartı işini görecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet.
Samet.knbr dedi: Haklısınız hocam bende bütçesini arttırmasını söyledim zaten GT-730 gibi ekran kartı işini görecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet.
Crowzzz Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 84 3 Mayıs 2024 #25 576875 dedi: Uzak durun. 10 15 senelik pc. Genişletmek için tıkla... Sosyal platform adresinizi verebilirmisiniz
576875 dedi: Uzak durun. 10 15 senelik pc. Genişletmek için tıkla... Sosyal platform adresinizi verebilirmisiniz
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 3 Mayıs 2024 #26 Crowzzz dedi: Sosyal platform adresinizi verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Uyarı alabilirsiniz.
Crowzzz dedi: Sosyal platform adresinizi verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Uyarı alabilirsiniz.
Crowzzz Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 84 3 Mayıs 2024 #27 theumtkyd dedi: Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Uyarı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben konudan bağımsız sormuştum
theumtkyd dedi: Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Uyarı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben konudan bağımsız sormuştum