3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 4 Mart 2021 #11 Tc_hamza dedi: Kendini biliyor sanıyor. Genişletmek için tıkla... Kendini biliyor sanmıyor, parayı cebe atıyor insanları kazıklıyor.
Tc_hamza dedi: Kendini biliyor sanıyor. Genişletmek için tıkla... Kendini biliyor sanmıyor, parayı cebe atıyor insanları kazıklıyor.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 4 Mart 2021 #12 Çöpe power kablosu taksan daha iyi performans alırsın hem de parana yazık olmamış olur. Bu arada 5.16'daki sese klasik mavi switch sesi diyor. Arkadaşım seni kazıklamışlar haberin olsun. İWQŞKTİŞWQKATLİŞAWQKTGŞİLAQKTFGLŞSFRW
Çöpe power kablosu taksan daha iyi performans alırsın hem de parana yazık olmamış olur. Bu arada 5.16'daki sese klasik mavi switch sesi diyor. Arkadaşım seni kazıklamışlar haberin olsun. İWQŞKTİŞWQKATLİŞAWQKTGŞİLAQKTFGLŞSFRW
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #13 Felaket.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #14 Tc_hamza dedi: Arkadaşlar başlık bulamadım. O yüzden böyle yazdım. Bir izlemelisiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evinize saatli bomba almak istiyorsanız ideal
Tc_hamza dedi: Arkadaşlar başlık bulamadım. O yüzden böyle yazdım. Bir izlemelisiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evinize saatli bomba almak istiyorsanız ideal
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 4 Mart 2021 #15 Aslında bu arkadaş hakkında konu açacaktım. Eleştirmeyi düşünüyordum fakat üstüne yazmaya değmez. Videoyu izleyin ve bu aptal markaları överken cringe duygusunu iliklerinize kadar hissedin. Ve bir daha izlemeyin.
Aslında bu arkadaş hakkında konu açacaktım. Eleştirmeyi düşünüyordum fakat üstüne yazmaya değmez. Videoyu izleyin ve bu aptal markaları överken cringe duygusunu iliklerinize kadar hissedin. Ve bir daha izlemeyin.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Mart 2021 #16 Re-za-let! Nokta!
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 4 Mart 2021 #17 Tabii iyidir fakat biraz pahalıya satılıyor. Kuzey Irak'tan daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #18 Yok, sağlam olduğunu göstermek için.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2021 #19 Bir açıklama yapmak istiyorum : Şahsen öyle reklam yapılmış ki şahsen ben almak istedim. ''Siz almayın!''. Abi çıldıracam bu nedir ya.
Bir açıklama yapmak istiyorum : Şahsen öyle reklam yapılmış ki şahsen ben almak istedim. ''Siz almayın!''. Abi çıldıracam bu nedir ya.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Mart 2021 #20 fidelcastro dedi: Tabii iyidir fakat biraz pahalıya satılıyor. Kuzey Irak'tan daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir ironi hocam? Anlayamadım da.
fidelcastro dedi: Tabii iyidir fakat biraz pahalıya satılıyor. Kuzey Irak'tan daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir ironi hocam? Anlayamadım da.