Izoly K121 alınır mı?

electus_8

Decapat
Daha fazla  

3 çeşit PC'den hangisini almalıyım?

Şimdi benim size sorum şu bu 3 tane PC'den hangi LOL'de daha iyi FPS verir? Diğer oyunlarla alakalı bir şey demenize gerek yok. Sadece LOL'de hangisi daha iyi FPS verir ona göre alacağımda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

3 çeşit PC'den hangisini almalıyım?

Şimdi benim size sorum şu bu 3 tane PC'den hangi LOL'de daha iyi FPS verir? Diğer oyunlarla alakalı bir şey demenize gerek yok. Sadece LOL'de hangisi daha iyi FPS verir ona göre alacağımda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam Turbox ve Izoly en kazık markalardır, bence PC toplayın. İllaki marka olacak diyorsanız bilindik bir marka alın.

Bütçe 1300TL bende tek LOL'ü açsada olur sadece LOL'de adam gibi, FPS alayım yeter.

Verdiğiniz bütçeye 2.el idare eder bir sistem toplanabilir. Eğer parçalarım sıfır olsun istiyorsanız size APU bir sistem topladım bütçenizi biraz aşıyor.

425 TL.

]
413 TL.

CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA 330 TL.

GAMEBOOSTER GB-G3602B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA 289 TL.

POWER BOOST BST-ATX400R 400W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA 178 TL.

Toplam 1637 TL ediyor. Ben İtopya sitesinden topladım. Sistem parçalarını kendiniz birleştirmeyin diye eğer sistem parçalarını kendiniz birleştirebiliryorsanız. Farklı sitelerden parçaları toplayabilirsiniz o zaman fiyat biraz daha da düşebilir. Ayrıca sistemden çok yüksek bir performans bekleyemeyin. LOL'de yüksek ayarlarda 40-50 FPS arasında oynayabilirsiniz. Sonradan bir 8 GB daha takmanızı öneririm böylece 16 GB çift kanal kullanırsınız böylece aldığınız FPS değeri biraz daha artacaktır. Çünkü APU sistemlerde RAM çok önemlidir. İşlemcinin kendi grafik yongası vardır böylece ekran kartına masraf etmiş olmazsınız. Belli bir zamandan sonra kendiniz bu sisteme ekran kartı takıp çoğu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Üçü de alınmaz. Sadece 3470 bulunan biraz düşünülebilir. Izoly, Turbox gibi markalardan uzak durun. Sağda solda ellerinde kalmış çöp parçaları toplayıp bilgisayar yapıyorlar dandik klavye mouse koyuyorlar, bilgisayarın satış resminde de bilgisayarın arkasına bir tane oyun karakteri koyuyorlar. Al sana dolandırıcılık. Çocuklar babasından bilgisayar isteyince İnternete giriyor, i5 yazısı ve 8GB RAM görünce alıyor. (Mahalle bilgisayarcısı bilgisi)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı