Izoly K202 nasıldır?

2.el ne güne .
Bütçeyi arttırabildiğim kadar arttırır 2.el bir APU toplarım yine de bu çöpe para vermem.

2.el toplanır orası ayrı, sıfır almak istiyorsa zor. Bütçeyi aşar diye düşünüyorum.

Dostum sen bize söyle biz toplayalım. Zaten neredeyse tüm ekran kartları bu slota uyuyor.

GT 630 ekran kartı var GDDR3 mu kaç anlayamadım sadece o özelliği biliyorum espirimo P900 anakart var.

1650 ₺'ye bir sistem topladım, bu sistemi her türlü ezer, ilerde uprgrade de yaparsın rahatlıkla, anlamıyorsan bilgisayardan anlayana da karışma.

Madem iyi PC yapıyor neden upgrade ediyorsun?

Intel Pentium G4600 İşlemci
H110M Anakart
8 GB RAM
GTX 750 Ti toplayın hocam ( Hepsi 2. El ). Eski kasanız ve içinde eskide olsa PSU varsa idareten böyle kullanın.

PC'me upgrade yapsam olur mu 2000 TL ile?

GT 630 ekran kartı var GDDR3 mu kaç anlayamadım sadece o özelliği biliyorum espirimo P900 anakart var.
Dostum, GT 630'u arkadaşım bizzat kullanıyor. Çok kötü, CS:GO 1024x768'de bile 30'lara kadar düşüyor FPS. Bak sen konu aç şu bütçe ile bilgisayar toplayacağım diye, biz sana yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…