Izoly K203 klavye ve mouse çalışmama sorunu

Orhqncqn52

Centipat
Bilgisayarı dün aldım, kurdum. Bilgisayara girecektim fakat klavye ve mouse çalışmıyor, ışık yanıyor ama çalışmıyor diğer USB'lerde denedim ama olmadi. Başka laptop üzerinde denedim caliştı. Ne yapmalıyım? n11.com'a mesaj attım çarşamba günü teknik servise bağlayacaklar o zamana kadar ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmadığı için konu açıyorsun ama Izoly alayım mı diye açmıyorsun, araştırmadan Izoly vesaire bilgisayar alıyorsun. Nedenki? Izoly yani illa bir sıkıntısı olucak.

Geçmiş olsun o zaman elinizde kaldı Izoly gibi firmaları anca 6 7 yaşındaki çocuklar var ya oo baba i5 var alalım diye zırlar babası alır büyünce farkına varır öyle sistemler iade etmelisiniz 14 gün geçmediyse paranız çöpe gider.

Kuzenim almıştı 1300TL'ye. Ekran ve klavye mouse ile birlikte. 2 sene kullanmış, sonra öğrendim Izoly aldığını. Bunu hemen satalım dedim tamam dedi. Sadece kasanın içindeki parçaları 950TL'ye sattık. Monitör ve klavye seti 350TL'ye gelmiş oldu. 950 TL'ye 1500 kadar ekleyip yeni topladık. Yağ gibi akıyordu yeni sistem.

Hâlâ 14 günü geçmediyse iade edip kendi sistemi toplamalısın. Aldığın bilgisayarın özellikleri neydi ve kaç para verdiğini öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…