Izoly M188 FPS değerleri

rmzngcc

Hectopat
Bilgisayar almayı düşünüyorum ama bütcem gerçekten çok kısıtlı. Biraz daha bekle biriktir demeyin biriktiremem. Araştırdım 1.500 - 1700 civarlarında bilgisayarları piyasada yok. Uzatmayayım işte bütcem yok. Izoly düşünüyorum. Ne kadar kötü olduğunu biliyorum anlatmanıza gerek yok işte, alacağım.

Bu bilgisayar populer oyunlarda kaç FPS alır tahmininizce? Ya da 1500-1700 civarlarında bana uygun sistemler önerir misiniz? Dediğim gibi bütcem kısıtlı. Oyunları acsın en az 20 FPS versin yeter. (GTA5. CS:GO falan falan)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar almayı düşünüyorum ama bütcem gerçekten çok kısıtlı. Biraz daha bekle biriktir demeyin biriktiremem. Araştırdım 1.500 - 1700 civarlarında bilgisayarları piyasada yok. Uzatmayayım işte bütcem yok. Izoly düşünüyorum. Ne kadar kötü olduğunu biliyorum anlatmanıza gerek yok işte, alacağım.

Bu bilgisayar populer oyunlarda kaç FPS alır tahmininizce? Ya da 1500-1700 civarlarında bana uygun sistemler önerir misiniz? Dediğim gibi bütcem kısıtlı. Oyunları acsın en az 20 FPS versin yeter. (GTA5. CS:GO falan falan)
Aynı bilgisayarı tanıdığım almıştı ekran kartı takıp kullanmak için. LoL'de TF'lerde takılıyordu CS:GO oynatmıyordu Windows 10 bile kaldırmıyor APU sistem toplamayı deneyin 2K bütçe biriktirebilirseniz.

Anakart nerede?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı