Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #11 Almayın, merdiven altı.
efenevzatturan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 45 15 Aralık 2020 #12 Şu an Acer'in 144Hz 1ms ini kullanıyorum ama TN panel olduğu için değişeceğim IPS ve kavisli almayı düşünüyorum öneriniz nedir?
Şu an Acer'in 144Hz 1ms ini kullanıyorum ama TN panel olduğu için değişeceğim IPS ve kavisli almayı düşünüyorum öneriniz nedir?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 15 Aralık 2020 #13 Kalitesiz bir marka hocam, tüm ürünlerinden uzak durmanız en iyisi. efenevzatturan dedi: Şu an Acer'in 144Hz 1ms ini kullanıyorum ama TN panel olduğu için değişeceğim IPS ve kavisli almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçenizle beraber yeni konu açarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
Kalitesiz bir marka hocam, tüm ürünlerinden uzak durmanız en iyisi. efenevzatturan dedi: Şu an Acer'in 144Hz 1ms ini kullanıyorum ama TN panel olduğu için değişeceğim IPS ve kavisli almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçenizle beraber yeni konu açarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #14 iBatuJR dedi: Hocam umarım şakadır. Spoiler yazmışsınız ama spoiler yok. Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonunda spoiler var dikkat et.
iBatuJR dedi: Hocam umarım şakadır. Spoiler yazmışsınız ama spoiler yok. Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonunda spoiler var dikkat et.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 15 Aralık 2020 #15 Bence kesinlikle alınmaz.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 15 Aralık 2020 #16 Ciusance dedi: Turbox al daha iyi. (!) Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 15 Aralık 2020 #17 Alabilirsiniz, tabi göz sağlığınızdan vazgeçiyorsanız.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #18 iBatuJR dedi: Hocam umarım şakadır. Spoiler yazmışsınız ama spoiler yok. Genişletmek için tıkla... Niye üzgün attınız anlamıyorum Turbox'ta kötü Izoly'de bende bilmiyordum. Forumda biraz gezdim öğrendim. @letmenow Mehmet A dedi: Cümlenin sonunda spoiler var dikkat et. Genişletmek için tıkla... Pardon göremedim.
iBatuJR dedi: Hocam umarım şakadır. Spoiler yazmışsınız ama spoiler yok. Genişletmek için tıkla... Niye üzgün attınız anlamıyorum Turbox'ta kötü Izoly'de bende bilmiyordum. Forumda biraz gezdim öğrendim. @letmenow Mehmet A dedi: Cümlenin sonunda spoiler var dikkat et. Genişletmek için tıkla... Pardon göremedim.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 15 Aralık 2020 #19 İzoly alınmaz.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.177 Çözümler 9 Yer Saratov 15 Aralık 2020 #20 iBatuJR dedi: Niye üzgün attınız anlamıyorum Turbox'ta kötü Izoly'de bende bilmiyordum. Forumda biraz gezdim öğrendim. @letmenow Pardon göremedim. Genişletmek için tıkla... Anlamadığın için yazık kafana misali bir üzgün attım.
iBatuJR dedi: Niye üzgün attınız anlamıyorum Turbox'ta kötü Izoly'de bende bilmiyordum. Forumda biraz gezdim öğrendim. @letmenow Pardon göremedim. Genişletmek için tıkla... Anlamadığın için yazık kafana misali bir üzgün attım.