MrDucky Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz 8GB RAM 60Hz Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bütçem 8K ve bir bilgisayar buldum. Oynayacağım oyunlar; Minecraft, Valorant, Fortnite, LoL, GMod falan. Beni götürür mü bilgisayar? Yardımcı olun bütçeni arttır demeyin Izoly N12X Hazır Sistem i5 3470 Bilgisayar 16GB RAM Hazır Sistem Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Arkadaşlar bütçem 8K ve bir bilgisayar buldum. Oynayacağım oyunlar; Minecraft, Valorant, Fortnite, LoL, GMod falan. Beni götürür mü bilgisayar? Yardımcı olun bütçeni arttır demeyin Izoly N12X Hazır Sistem i5 3470 Bilgisayar 16GB RAM Hazır Sistem Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 21 Temmuz 2022 #2 Pollux 3A-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 5A-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 3T10-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T10-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İzoly alınmaz hocam. Tamamen çöpden ibadet. Bunlar tamamen o kasadan daha güçlüdür.
Pollux 3A-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 5A-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 3T10-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T10-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İzoly alınmaz hocam. Tamamen çöpden ibadet. Bunlar tamamen o kasadan daha güçlüdür.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Temmuz 2022 #3 Kötü. Birazdan 8K'lık hazır sistem atanlar gelir bunu al diye fakat baştan söyleyeyim monitör, klavye ve mouse da ekleyin. Derken gelmişler bile, düz kasa ile duvara baksın konu sahibi evet.
Kötü. Birazdan 8K'lık hazır sistem atanlar gelir bunu al diye fakat baştan söyleyeyim monitör, klavye ve mouse da ekleyin. Derken gelmişler bile, düz kasa ile duvara baksın konu sahibi evet.
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 955 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 Bomba gibi sistem (!)
MrDucky Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz 8GB RAM 60Hz Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #5 470878 dedi: Pollux 3A-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 5A-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 3T10-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T10-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İzoly alınmaz hocam. Tamamen çöpden ibadet. Bunlar tamamen o kasadan daha güçlüdür. Genişletmek için tıkla... Hocam param olsa zaten tek kasa alırdım. Ama hem monitör klavye mouse falan içine girince pahalı tutar.
470878 dedi: Pollux 3A-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 5A-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 3T10-6400 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T10-6400 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İzoly alınmaz hocam. Tamamen çöpden ibadet. Bunlar tamamen o kasadan daha güçlüdür. Genişletmek için tıkla... Hocam param olsa zaten tek kasa alırdım. Ama hem monitör klavye mouse falan içine girince pahalı tutar.
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 955 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #6 MrDucky dedi: Hocam param olsa zaten tek kasa alırdım. Ama hem monitör klavye mouse falan içine girince pahalı tutar. Genişletmek için tıkla... Söylediğin oyunlar için illa oyuncu mouse ve klavye almaya gerek yok ki. Ofis mouse + klavye alırsın ucuza olur biter.
MrDucky dedi: Hocam param olsa zaten tek kasa alırdım. Ama hem monitör klavye mouse falan içine girince pahalı tutar. Genişletmek için tıkla... Söylediğin oyunlar için illa oyuncu mouse ve klavye almaya gerek yok ki. Ofis mouse + klavye alırsın ucuza olur biter.