murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 1 Ekim 2021 #31 mustaine dedi: Dostum bu olayı başlatan sendin farkındaysan. Şu mesajla başladı: Genişletmek için tıkla... Peki, benim hatam özür diliyorum yanlış anlaşılmadan dolayı. Rahatsızlık verdiysem affola.
mustaine dedi: Dostum bu olayı başlatan sendin farkındaysan. Şu mesajla başladı: Genişletmek için tıkla... Peki, benim hatam özür diliyorum yanlış anlaşılmadan dolayı. Rahatsızlık verdiysem affola.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #32 murat112321 dedi: Peki, benim hatam özür diliyorum yanlış anlaşılmadan dolayı. Rahatsızlık verdiysem affola. Genişletmek için tıkla... Ne demek Kimseye rahatsızlık falan değil, kırdıysam ben özür dilerim. Sadece körükleyen o mesajındı demek istedim.
murat112321 dedi: Peki, benim hatam özür diliyorum yanlış anlaşılmadan dolayı. Rahatsızlık verdiysem affola. Genişletmek için tıkla... Ne demek Kimseye rahatsızlık falan değil, kırdıysam ben özür dilerim. Sadece körükleyen o mesajındı demek istedim.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 1 Ekim 2021 #33 O sistem ile oyun oynamayı unut çöp ötesi bir sistem diğer konunda attığım sistemi alabilirsin.