Izoly N12X R6 kaldırır mı?

Şu an tedirgin olmanız gereken 2 nokta var:

Birincisi eğer PSU Izoly markaysa muhtemelen Çin'de merdiven altı olarak üretilmiştir ve üzerine Izoly markası Türkiye'de basılmıştır. Kimse denetlemediği için de PSU'nun birkaç ay sonra bozulmayacağının (yanında birkaç parça da bozulabilir PSU ile beraber) garantisini kimse veremez. Ancak bilindik bir marka alırsanız PSU'nun garantisi ve bazı testlere karşı verdiği peeformansı her yerden bulup bakabilirsiniz.

İkincisi işlemcinizin oyun oynarken 70-75 derecede sıcaklığından yukarı çıkıp çıkmamasına dikkkat edin. Örneğin eğer 92-93 derecelerde geziyorsa bu uzun vadede anakartınıza zarar verir ve yeni anakart almanız gerekebilir. O yüzden eğer bu söylediğim aralıktan yüksek değerler görürseniz en yakın sürede kule tipi bir işlemci soğutucusu alıp termal macunu değiştirerek takın. Bu sayede muhtemelen normal sıcaklıklara inecektir. Bu sıcaklığa da oyun esnasında MSI Afterburner yazılımı ile bakmanız mümkün. YouTube'a yazarsanız bununla alakalı videolar bulabilirsiniz.

Bu sorunları çözerseniz muhtemelen ömrü bitene kadar bilgisayarınızı kullanabileceksiniz. Unutmadan söyleyeyim, eğer Afterburner ile işlemci sıcaklığına bakacaksanız ekran kartı kullanımı, ekran kartı sıcaklığı gibi verilere de oyun esnasında bakın ve Technopat'ta bunlar normal mi şeklinde konu açın. Size yardımcı olacaklardır.

GPU sıcaklığına Radeon'dan bakıyorum 80'ni geçmiyor oynadım oyun R6.
Hocam şans işi boş verin dikkatli olun biraz PSU değiştirene kadar.

Yav ne olacaksa olsun yarın ola hay ola bunu dedim ya yarın PSU C4 olacak.

Aslında ben vermedim amcam bize bu bilgisayarı buldu uygun fiyatlı diye yaani parayı da babam verdi.
Zaten başıma iyi bir şey gelse dışarı çıktımda başıma yıldırım çarpar.

GPU sıcaklığına Radeon'dan bakıyorum 80'ni geçmiyor oynadım oyun R6.

Yav ne olacaksa olsun yarın ola hay ola bunu dedim ya yarın PSU C4 olacak.

Aslında ben vermedim amcam bize bu bilgisayarı buldu uygun fiyatlı diye yaani parayı da babam verdi.
Zaten başıma iyi bir şey gelse dışarı çıktımda başıma yıldırım çarpar.

Hocam amcanız size kazık atmış gibi 7 ay önce 4K'ya daha güzel bir sistem dizerdiniz.

Adamcaz ne bilsin fiyatını görmüş ekran kartını falan görmüş güzel demiş ben ne yapayım zaten bir gün başıma iyi bir şey gelse dışarıda kafama yıldırım çarpar.

Kanka boş ver dikkatli ol PSU değiştir yeterli diğer parçalar seni idare eder R6 nı oynamaya devam et.

Kanka boş ver dikkatli ol PSU değiştir yeterli diğer parçalar seni idare eder R6 nı oynamaya devam et.
Bu PSU yla mı? en düşük ayarla oynuyim o zaman?
Bilgisayarı alarak zaten hayatı yapmışsın.

Bilgisayar çalışınca yorulan bir şey değil.
Bilgisayarlar 7/24 çalışması için yapılır.
Zaten o sistemlerdeki parçalar hep ikinci el, sıfır o parçaların üretimi bile yok.
Yorulup bozulma vs olmaz.
Olabilecek şey PSU çok kötü olduğu için PSU patlayabilir. O zaman sisteme zarar gelebilir ama gelmez muhtemelen.
FPS almak ile bilgisayar kalitesi doğru orantılı değil.

Anlamadım bilgisayar alarak hayatımın hatasını mı yapmışım yoksa hayatı mı anlamadım tam yasaydın keşke ama ben hayatının hatasını* olarak anladım.

Son düzenleme:
Bu PSU'yla mı? En düşük ayarla oynuyim o zaman?

Anlamadım bilgisayar alarak hayatımın hatasını mı yapmışım yoksa hayatı mı anlamadım tam yasaydın keşke ama ben hayatının hatasını* olarak anladım.

4 K'ya burada konu açsan öneri istesen sana bu aldığın bilgisiyardan kat ve kat daha iyi bilgisayar atarlardı.
Keşke almadan önce burada konu açsaydın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı