S siyahejderya Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu?
Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu?
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #2 siyahejderya dedi: Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemci değiştirmek her şeye çözüm değildir.
siyahejderya dedi: Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemci değiştirmek her şeye çözüm değildir.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 28 Ocak 2021 #3 siyahejderya dedi: Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcisini yeni bir işlemci ile geliştiremezsiniz ki. Anakart fi tarihinden kalma. Geliştirsen de bir şey olmaz. PC'nin her parçası kötü. Bütçeniz ne kadar?
siyahejderya dedi: Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcisini yeni bir işlemci ile geliştiremezsiniz ki. Anakart fi tarihinden kalma. Geliştirsen de bir şey olmaz. PC'nin her parçası kötü. Bütçeniz ne kadar?
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 28 Ocak 2021 #4 Olmuyor. 1. nesil işlemciler güçlü değil. Soket yapısı farklı. Anakartı ve büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirmelisiniz.
Olmuyor. 1. nesil işlemciler güçlü değil. Soket yapısı farklı. Anakartı ve büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirmelisiniz.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #5 Mantıksız. Madem öyle yapacaksın direkt kendin iyi işlemcili topla.
ZeLeic Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #6 siyahejderya dedi: Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Almayın, aldırmayın.
siyahejderya dedi: Merhabalar Izoly PC'ler biliyorum alinmaz ama mesela eski islemcili bir sistem aldim, islemcisini gelistirdim. Oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Almayın, aldırmayın.
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 28 Ocak 2021 #7 İzoly markasının sadece işlemcisini değil, tüm parçalarını değiştirmelisiniz performans için. İzol pişmanlıktır. Almayın, Aldırmayın.
İzoly markasının sadece işlemcisini değil, tüm parçalarını değiştirmelisiniz performans için. İzol pişmanlıktır. Almayın, Aldırmayın.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #8 Anakart-işlemci-RAM-PSU-ekran kartı değiştireceksen al.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 28 Ocak 2021 #9 ugureryavuz dedi: Anakart-işlemci-RAM-PSU-ekran kartı değiştireceksen al. Genişletmek için tıkla... Kasayı da değiştirebilir.
ugureryavuz dedi: Anakart-işlemci-RAM-PSU-ekran kartı değiştireceksen al. Genişletmek için tıkla... Kasayı da değiştirebilir.
Leuwenhook Kilopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #10 İzoly ve Turbox almayın, aldırmayın.