Merveozen Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2021 #11 GoloXAre dedi: İsminde Izoly Turbox Dragos ve diğer bilinmeyen markalar alınmaz. Genişletmek için tıkla... SMiralayS dedi: Konu açın bütçenizi belirtin yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... edwardMONSTA dedi: PC bu zamanda alınmaz, biraz daha beklerseniz ne olur bilemiyoruz. Piyasa çok karışık. Genişletmek için tıkla... Benim için sıkıntı yok bekleyebilirim fiyatların düşme ihtimali var mı?
GoloXAre dedi: İsminde Izoly Turbox Dragos ve diğer bilinmeyen markalar alınmaz. Genişletmek için tıkla... SMiralayS dedi: Konu açın bütçenizi belirtin yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... edwardMONSTA dedi: PC bu zamanda alınmaz, biraz daha beklerseniz ne olur bilemiyoruz. Piyasa çok karışık. Genişletmek için tıkla... Benim için sıkıntı yok bekleyebilirim fiyatların düşme ihtimali var mı?
G GoloXAre Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 172 17 Nisan 2021 #12 Merveozen dedi: Eğer biraz daha beklersem bilgisayar fiyatlarının düşmesi mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Haziran temmuz arası ekran kartı stoklarının düzeliceğine inanıyorlar kesin değil. Ve evet fiyatları düşer.
Merveozen dedi: Eğer biraz daha beklersem bilgisayar fiyatlarının düşmesi mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Haziran temmuz arası ekran kartı stoklarının düzeliceğine inanıyorlar kesin değil. Ve evet fiyatları düşer.
Muhammed Emin Erdem Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 154 17 Nisan 2021 #13 1050 Ti görünce direk kapattım zaten. W.Heisenberg dedi: Tek sıkıntı 1050 Ti olsa.. Genişletmek için tıkla...
1050 Ti görünce direk kapattım zaten. W.Heisenberg dedi: Tek sıkıntı 1050 Ti olsa.. Genişletmek için tıkla...
Merveozen Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2021 #14 GoloXAre dedi: Haziran temmuz arası düzeliceğine inanıyorlar kesin değil. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı beklemek mi? Almayıp yaz ayının gelmesini bekleyebilirim
GoloXAre dedi: Haziran temmuz arası düzeliceğine inanıyorlar kesin değil. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı beklemek mi? Almayıp yaz ayının gelmesini bekleyebilirim
edwardMOHCTA Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #15 GoloXAre dedi: Haziran temmuz arası ekran kartı stoklarının düzeliceğine inanıyorlar kesin değil. Ve evet fiyatları düşer. Genişletmek için tıkla... Geçen Haziran, Temmuz içinde aynısı söylendi durum daha kötü oldu. Stok durumu kriz noktasına gelmiş, stokların düzelmesini beklemekten başka bir çare yok.
GoloXAre dedi: Haziran temmuz arası ekran kartı stoklarının düzeliceğine inanıyorlar kesin değil. Ve evet fiyatları düşer. Genişletmek için tıkla... Geçen Haziran, Temmuz içinde aynısı söylendi durum daha kötü oldu. Stok durumu kriz noktasına gelmiş, stokların düzelmesini beklemekten başka bir çare yok.
Merveozen Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2021 #16 Yani beklemeli miyim? Yoksa daha iyi bir tercih yapmak mümkün mü??
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 17 Nisan 2021 #17 Deluminator 3A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Toplamayla uğraşamam diyorsan bu sistem güzel,ama kasadan pek anlamıyorum arkadaşlar değerlendirebilir.
Deluminator 3A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Toplamayla uğraşamam diyorsan bu sistem güzel,ama kasadan pek anlamıyorum arkadaşlar değerlendirebilir.
G GoloXAre Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 172 17 Nisan 2021 #18 Merveozen dedi: En mantıklısı beklemek mi? Almayıp yaz ayının gelmesini bekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet. Beklerseniz durum düzeldiğinde 5 bin TL'ye belki bekleme sürecinde bütçe arttırırsınız çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. edwardMONSTA dedi: Geçen haziran, Temmuz içinde aynısı söylendi durum daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... İnşallah bu ay daha kötü olmaz.
Merveozen dedi: En mantıklısı beklemek mi? Almayıp yaz ayının gelmesini bekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet. Beklerseniz durum düzeldiğinde 5 bin TL'ye belki bekleme sürecinde bütçe arttırırsınız çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. edwardMONSTA dedi: Geçen haziran, Temmuz içinde aynısı söylendi durum daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... İnşallah bu ay daha kötü olmaz.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #19 Merveozen dedi: Yani beklemeli miyim? Yoksa daha iyi bir tercih yapmak mümkün mü?? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle beklemelisin dostum. Paranı çöpe atmış olursun bu zamanda alırsan.
Merveozen dedi: Yani beklemeli miyim? Yoksa daha iyi bir tercih yapmak mümkün mü?? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle beklemelisin dostum. Paranı çöpe atmış olursun bu zamanda alırsan.
edwardMOHCTA Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #20 Merveozen dedi: Yani beklemeli miyim? Yoksa daha iyi bir tercih yapmak mümkün mü?? Genişletmek için tıkla... Bekleyebilirsin belki daha güzel bir durum karşına çıkabilir.
Merveozen dedi: Yani beklemeli miyim? Yoksa daha iyi bir tercih yapmak mümkün mü?? Genişletmek için tıkla... Bekleyebilirsin belki daha güzel bir durum karşına çıkabilir.