Izoly RX 580 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan tixy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 329

tixy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çok güvenim olmasa da Izoly'den sistem almak istiyorum bütçeme uygun olduğu için, bize yakın olduğu için. Sipariş ile değil gidip alacağım. İçinde: i5 4590, RX 580,16 GB DDR3 1600 MHz RAM anakart ve RAM 1 yıl içinde değiştirme şansım var sizce almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İzoly,turbox falan elinde sonunda sana sıkıntı çıkarabilecek şirketlerden. Tavsiyem almaman

İlk pc izoly n12x di rx550 5gb intel i5 3470 intel h61 anakart 8gb ddr3 1600mhz ram kapasiteli pc vardı ilk pc olduğu için pc hakkında pek bir bilgim yoktu sonradan tecnopat ı keşfedi ce turbox izoly zeironun nasıl kazık olduğunu anladım dediklerine göre eski parçalar kullanıyomuş pek inanmadım yazdım google intel h61 kaç yıllık 12 yıllık çıkınca şaşırdım uşlemcide aynı 11 yıllık ekran kartı sadece 2018 idi 2yıl sonra pc iyice bi geriledi kasmalar donmalar çokmeler format atınca biraz rahatladı ardından ram arızalandı ram aldım bu sefer psu yanınca işlemci ram anakart psu nalları dikti ekran kartı hariç kısacası pc nalları dikti izoly,turbox,zeiron almayın aldırtmayın. Sonradan kendi pc mi toplayabildim sükur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı