IZOLY sahte RAM satıyor

Lightbringerr

Decapat
Cop sistemleri ile dalga konusu olan Izoly bu sefer de sansini RAM piyasasinda deniyor. Paravan magazalar ile sattiklari RAM sahte. Cin'den OEM gelen kalitesiz RAM'lere Corsair etiketi yapistirip N11 uzerinden satisini yapiyorlar.

Ilgili magaza: Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1E3200C16 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri

Ismi ne kadar Pelican olsa da aldiginiz urunu iade etmeye calisirsaniz iade adresinde "Izoly Bilgisayar" yaziyor olacak. Izoly'nin kendisi de ayni RAM'i satiyor olabilir.

Son düzenleme:
İlk defa yaptıkları şey değil ya. Her şeyleri sahte, veya kendi markalarını basıyorlar çakma ürünlere. Ben bunun için kolay kolay n11, trendyol gibi sitelerden alışveriş yapmıyorum. Satıcının yanında durmuyorlar. Hepsiburada veya Amazon bu konuda daha iyi benim için.

Hocam bu suç değil mi? İzoly zaten rezil bir firma ama böyle bir şeye kalkışacaklarını sanmıyorum.

Welcome to reality bro.

Cin'den OEM gelen kalitesiz RAM'lere Corsair etiketi yapistirip N11 uzerinden satisini yapiyorlar.
Kanıt var mı? Sırf Izoly diye önyargı yapamayız. Çin'den gelen her ürün çakma değildir. Ucuz işgücü nedeniyle çoğu firma Çin'i tercih ediyor sadece.

Çakma olduğunu nasıl anladınız?
YouTube uzerinde sahte RAM diye aratirsaniz populer bir kanalin bugun yaptigi bir videoya ulasabilirsiniz. Ben kaynakca olarak eklemistim ama konuyu silmislerdi. Kaynakcasiz bir daha actim konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…