İzoly M178 i7-620M 3.33Ghz 8GB 120GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Adamlar çöp satıyor ve ülkemizde satmayı başarabiliyor. Tebrik ediyorum.
İzoly M178 i7-620M 3.33Ghz 8GB 120GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Adamlar çöp satıyor ve ülkemizde satmayı başarabiliyor. Tebrik ediyorum.
En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Crucial Basics 4 GB 2400MHz DDR4 CL17 CB4GU2400 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
High Power Eco 400W 85+ Bronze 30A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 400W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1060 gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
www.teknobiyotik.com
2230 TL. Daha iyisini toplarlar büyük ihtimal ama yine de atayım dedim.
İş yerim için sadece Photoshop ve benzeri işler için bilgisayar istiyorum. Benim baktıklarım bunlar daha iyi bir önerisi olan varsa bu tarz ucuz önerilere açığım. Sahibinden de olan tanıdık biri 1000TL veya aşağısına bırakır.
İzoly M4D i3-4130 3.40GHz 4GB 500GB RX 550 4GB Oyun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İzoly M168 i7-620M 3.33Ghz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İzoly N3A i5-3470 3.60Ghz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da