Izoly'e kaliteli diyen arkadaş nasıl aydınlatılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onları aydınlatmak için aşağıdaki linkte verdiğim 53 bin lümen gücündeki feneri kullanabilirsiniz. Mecaz anlamda soruyorsanız daha o konuda aydınlatabilmemiz modern teknolojiyle mümkün değil.

Forum üyelerinin arkadaşlarının hepsi Izoly sevdalısı, anlamadım gitti.
Bence forum üyelerinin arkadaşları hep teknik destek için bizlere başvuruyor. Ondan sonra gözüküyor "Turbox, İzoly hayranlığı." Benimde Rampage hayranı arkadaşlarım var. Allah'a şükür İzoly-Turbox seviyesinde arkadaşım yok şu an.

İmzanıza baktım sisteminiz daha iyi. Onun bilgisayarına Afterburner kurun sonra sen kendi bilgisayarından o kendi bilgisayarından ortak oyuna girin GTA Online gibi. Sonra diyin "Off benim sistem çok iyi FPS alıyor senin kaç?" diyip sisteminizin ondan daha iyi olduğunu gösterin. Muhtemelen ilk başta yalan zannedecek fotoğraf falan atabilirsiniz. En son benchmark testlerini gösterin en kesin yöntem.

Biraz intikam almak kötü olmaz diye düşünüyorum fakat en iyisi ilişkiyi tamamen kesmek.

Hocam laf anlamaz onlar. Bende Turbox H61C vardı. O zaman sistemi yenilemem lazımdı. Sıfırdan 300TL'ye aldım onu. Bana o zaman uygun gelmişti 4 aydır sıkıntı yok fakat zorda kalınmadıkça alınmamalı.

Bende fazla ikinci el fiyat yazanlara savaş açıp hepsini yok etmeye çalışmıştım. Olmuyor, türüyorlar bir şekilde, sizde kendi haline bırakın uğraşmaya değmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğiniz video bu galiba. Bu adamın kitlesi çok kanser bence adamda kitleside anlamıyor PC'den.

Yani biraz uğraştıracak ama internetten aç bir RX 550 ile GTX 1650S testi izlet. Ama birkaç farklı yerden. Aynı zaman da 10000₺ ye 1050Ti'lı Monster aldıysa sitesindeki 10000₺'ye RTX 2060'lı sistemleri göster. GTX 1050Ti ile RTX2060 videosu gibi. Eğer anlamazsa sal gitsin. Bunlar da uğraşamam dersen baştan sal girsin. Not: Artık Turbox, İzoly konusu görünce böyle geliyorum.

Benim Turbox'la alakalı rehberimi de okutabilirsin.

Ne hali varsa görsün.
Anlamadığı konular hakkında konuşan insanlara gıcık oluyorum zaten. Benim araba hakkında çok bilgim yok ama sağda solda şu iyidir kötüdür konuşmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…