Izoly'nin sitesi güvenilir mi?

Izoly'nin kendisi güvenilir mi ki sitesi güvenilir olsun. Paranızı çöpe atsanız en azından ihtiyacı olan birinin o parayı bulma ihtimalinden sevaba girersiniz.
Hocam şu foruma şöyle duyuru falan şeklinde İzoly ve Turbox almayın aldırmayın benzeri bir slogan vesaire ayarlayın da 999 tane daha İzoly Turbox konusu açılmasın.

Sitesi güvenilir, sattığı mallar güvenilir değil. En azından aldığın ürünü de gönderirler o kadarını da yapıyorlar.
Aynen sattığı şeyler mal olarak kategorize edilebilir sadece. Bilgisayar demeye utanıyorum çünkü..

Bu arada sitesi güvenli değil diyenler yalan söylüyordur. Tamam sattıkları sistemleri kötü ama milletin kredi kartını çalmıyorlar tabii ki .

Bak kardeşim kendi yakın akrabam aldı. O kadar yazdım söyledim gitti Turbox aldı ( Izoly ile kankalar). Şu an da aşırı pişman satmasına yardım da etmiyorum. PC öyle duruyor. Aldıktan sonra 10 FPS CS:GO keyfi yaparsın. Sucuk pişirirsin ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…