İzopropil alkol nasıl kullanılır?

Makaleler
2
İnternetten 1 Litre IPA siparişi verdim.

Termal macun, mouse, klavye, telefon ekranı, monitör ekranı vb. gibi yerler için kullanacağım. Bunu tam olarak nasıl bir yöntem ile kullanabilirim?

Sprey şişesi mi gerekiyor ya da başka bir şekilde mi yapmalıyım?

Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler herkese.

İnternetten 1 Litre IPA siparişi verdim.

Termal macun, mouse, klavye, telefon ekranı, monitör ekranı vb. gibi yerler için kullanacağım. Bunu tam olarak nasıl bir yöntem ile kullanabilirim?

Sprey şişesi mi gerekiyor ya da başka bir şekilde mi yapmalıyım?

Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler herkese.

Plastik yüzeylerde kullanmanızı önermem, koruyucu vernik vs aşınabilir.

Monitörde ve ekranda kullanmanızı profesyonel değilseniz önermem, izopropil alkol özellikle ekranlarda kullanılan yapışkanları eritebiliyor ve panelin içine sızabiliyor, keza telefon tamirinde de açılmayan yapışkana bir miktar izopropil damlatırlar. Ek olarak uçucu olduğu için alternatif bir temizlik ürünü ile karıştırılmadan kullanıldığında çok hızlı kuruyarak leke bırakıyor. İzopropil daha çok uçucu olması ve kartlara zarar vermemesi sebebi ile devre temizlemesinde kullanılabilir. Monitör vs için ekran temizleme spreylerini öneririm.

Kullanacağım ürünlerde sızıntı halinde devrelere zarar gelmemesi için tercih edecektim.
Ekranlarda kullanmıyoruz tamamdır peki mouse,klavye tuşları olsun kullanabilir miyim ya da bu sadece termal macun mu silecek? El dezenfektanı bile yapılıyormuş normalde.

Kullanacağım ürünlerde sızıntı halinde devrelere zarar gelmemesi için tercih edecektim.
Ekranlarda kullanmıyoruz tamamdır peki mouse, klavye tuşları olsun kullanabilir miyim ya da bu sadece termal macun mu silecek? El dezenfektanı bile yapılıyormuş normalde.

Rengini soldurabilir. Nemli bezle çıkmayacak düzeydeyse ara sıra kullanılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı