Merhaba. Bugün sizlerle dünya'nın en iyi vokal silme programından bahsedeceğim. Öncelikle bu program, gerçek hakiki yapay zeka teknolojilerini kullanıyor. Intel Core i7 4720HQ işlemcimin %90'ına kadar kullanmıştı vokal silme işlemini yaparken.
Sitenin orjinal kaynağındada, yapay zeka kullanıldığı belirtildi. İngilizcesiyle; "Artifical Intelligence" kısaca "AI" desteklemekte. iZotope her yeni sürümde, daha iyi yapay zeka motoru geliştirmeye çalışıyor. Bu da, daha temiz bir vokal silme işlemi demek.
Bu arada, iZotope RX 7 Advaned yazılımda 3 adet vokal silme modları mevcut:
1) Channel independent (En zayıf mod ve vokali en kötü silen mod oluyor. İşlemciye çok az yük bindirir %30 arası.)
2) Joint Channel (Orta kademeli vokal silme modudur. İşlemciye ortalamada %50 ila %60 arası kullanıyor.)
3) Advanced Joint Channel (Olabilecek en güçlü, en acımasız mod. İnsan seslerini, şarkıdan ayırmak için en güçlü yapay zeka özelliğini kullanmak üzere işlemciye yüklenir. Intel core i7 4720HQ işlemcimin tüm çekirdeklerini kullanmakta. En fazla %90 oranında kullanım görmüştüm render alırken.)
Orjinal kaynak: iZotope RX 7 | Noise Reduction & Audio Repair Software
Aşağıda 2 tane şarkının sözlerini "Advanced Joint Channel" modunu kullanarak sildim.
Bu yazılımla beraber, bazı vokal silme çalışmalarım bulunmaktadır:
Enes Batur Youtube Budur Rock altyapılı şarkı (Sildiğim vokaller):
instaud.io
Mor ve Ötesi - Bir derdim var (Sildiğim vokaller):
instaud.io
Türkiye'deki piyasa fiyatı 7000-7500 TL arası olabilir.
Sizin görüşünüz nedir? Diğer ucuz ve basit vokal silme programlarından tamamen farklı bir yöntem ile vokalleri, ses kalitesini olabildiğince temiz tutarak, ses formatını bozmadan hala Stereo bir ses deneyimi sağlayarak vokalleri silen bu program hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Ben gayet memnun kaldım.
Not: Yazılımı internetten ücretsiz olarak indirmiştim.
Bu arada, iZotope RX 7 Advaned yazılımda 3 adet vokal silme modları mevcut:
1) Channel independent (En zayıf mod ve vokali en kötü silen mod oluyor. İşlemciye çok az yük bindirir %30 arası.)
2) Joint Channel (Orta kademeli vokal silme modudur. İşlemciye ortalamada %50 ila %60 arası kullanıyor.)
3) Advanced Joint Channel (Olabilecek en güçlü, en acımasız mod. İnsan seslerini, şarkıdan ayırmak için en güçlü yapay zeka özelliğini kullanmak üzere işlemciye yüklenir. Intel core i7 4720HQ işlemcimin tüm çekirdeklerini kullanmakta. En fazla %90 oranında kullanım görmüştüm render alırken.)
Orjinal kaynak: iZotope RX 7 | Noise Reduction & Audio Repair Software
Aşağıda 2 tane şarkının sözlerini "Advanced Joint Channel" modunu kullanarak sildim.
Bu yazılımla beraber, bazı vokal silme çalışmalarım bulunmaktadır:
Enes Batur Youtube Budur Rock altyapılı şarkı (Sildiğim vokaller):
Enes batur youtube budur (offical instrumental) (edited by erdem als?rt)
Instaudio lets you share your audio quickly and easily.
Mor ve Ötesi - Bir derdim var (Sildiğim vokaller):
Mor ve Ötesi - bir derdim var (offical instrumental version by erdem als?rt)
Instaudio lets you share your audio quickly and easily.
Türkiye'deki piyasa fiyatı 7000-7500 TL arası olabilir.
Sizin görüşünüz nedir? Diğer ucuz ve basit vokal silme programlarından tamamen farklı bir yöntem ile vokalleri, ses kalitesini olabildiğince temiz tutarak, ses formatını bozmadan hala Stereo bir ses deneyimi sağlayarak vokalleri silen bu program hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Ben gayet memnun kaldım.
Not: Yazılımı internetten ücretsiz olarak indirmiştim.
Son düzenleme: