Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 1 Ağustos 2024 #1 J.A.C.K hammerda CrossFire mapini editledim ama run dediğim zaman oyun içerisinde mapi açmıyor ve hata veriyor, neden açmıyor diye maps klasörünü kontrol ettim haritayı. Bsp yerine. Map diye kaydetmiş.
J.A.C.K hammerda CrossFire mapini editledim ama run dediğim zaman oyun içerisinde mapi açmıyor ve hata veriyor, neden açmıyor diye maps klasörünü kontrol ettim haritayı. Bsp yerine. Map diye kaydetmiş.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.956 Çözümler 29 1 Ağustos 2024 #2 Hammer editor ile uğraşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Of of. Direkt bir ekran görüntüsü atsana run öncesi. Bir de hammer konsolda ne yazıyor hepsini atar mısın?
Hammer editor ile uğraşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Of of. Direkt bir ekran görüntüsü atsana run öncesi. Bir de hammer konsolda ne yazıyor hepsini atar mısın?
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.426 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Konsola bakılırsa oyun haritayı bulamamış, muhtemelen hammer ayarlarında bsp'yi kaydettiğin yer doğru yer değil. Oyunun maps klasörü seçili olmalı.
Konsola bakılırsa oyun haritayı bulamamış, muhtemelen hammer ayarlarında bsp'yi kaydettiğin yer doğru yer değil. Oyunun maps klasörü seçili olmalı.
Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 1 Ağustos 2024 #4 afkybnds dedi: Konsola bakılırsa oyun haritayı bulamamış, muhtemelen hammer ayarlarında Bsp'yi kaydettiğin yer doğru yer değil. Oyunun maps klasörü seçili olmalı. Genişletmek için tıkla... Doğru yerde hocam. OMFG EPIC dedi: Hammer editor ile uğraşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Of of. Direkt bir ekran görüntüsü atsana run öncesi. Bir de hammer konsolda ne yazıyor hepsini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu arada test olarak başka bir map oluşturdum orada sıkıntısız şekilde çalıştı, sadece bu haritada çalışmıyor. Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
afkybnds dedi: Konsola bakılırsa oyun haritayı bulamamış, muhtemelen hammer ayarlarında Bsp'yi kaydettiğin yer doğru yer değil. Oyunun maps klasörü seçili olmalı. Genişletmek için tıkla... Doğru yerde hocam. OMFG EPIC dedi: Hammer editor ile uğraşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Of of. Direkt bir ekran görüntüsü atsana run öncesi. Bir de hammer konsolda ne yazıyor hepsini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu arada test olarak başka bir map oluşturdum orada sıkıntısız şekilde çalıştı, sadece bu haritada çalışmıyor.