atadam4 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 361 20 Kasım 2021 #1 Türkçe yamalı ve kendimi kendisinden alıkoyamayacağım bir J-RPG arıyorum. Üzerine basmak isterim, Türkçe yamalı. Şimdiden teşekkürler.
Türkçe yamalı ve kendimi kendisinden alıkoyamayacağım bir J-RPG arıyorum. Üzerine basmak isterim, Türkçe yamalı. Şimdiden teşekkürler.
Quadrom08 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 683 Çözümler 4 20 Kasım 2021 #2 Yakuza 0 İstediğiniz kadar basabilirsiniz emrinize amade fiyatı da gayet iyi.
atadam4 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 361 20 Kasım 2021 #3 Quadrom08 dedi: Yakuza 0 İstediğiniz kadar basabilirsiniz emrinize amade fiyatı da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynamışlığım var. Gayet güzel bir oyun ama benim arayışım biraz daha çizimli, animasyon (persona tarzı) tarzı oyunlar olduğu için Yakuza beni pek de içine çekememişti.
Quadrom08 dedi: Yakuza 0 İstediğiniz kadar basabilirsiniz emrinize amade fiyatı da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynamışlığım var. Gayet güzel bir oyun ama benim arayışım biraz daha çizimli, animasyon (persona tarzı) tarzı oyunlar olduğu için Yakuza beni pek de içine çekememişti.