Dextaronn Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Her şey hazırdı tam resetlemeye girdim TWRP ekranını açtım onayı verdm failed yazısı çıktı, ekranda kırmızı yazılar var. Telefonu sıfırlamadan ROM atarsam ne olur?
Her şey hazırdı tam resetlemeye girdim TWRP ekranını açtım onayı verdm failed yazısı çıktı, ekranda kırmızı yazılar var. Telefonu sıfırlamadan ROM atarsam ne olur?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.142 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #2 Fotoğraf paylaşabilirsen yardımcı olabilirim.
Dextaronn Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #3 Lancia Delta S4 dedi: Fotoğraf paylaşabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... hocam hallettim direk fortmat atma bölümünden yes yazınca oldu
Lancia Delta S4 dedi: Fotoğraf paylaşabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... hocam hallettim direk fortmat atma bölümünden yes yazınca oldu