J200H performans için rootlu program önerisi

Fix3d

Megapat
Arkadaşlar bugün elime S3 mini aldığımda J200H'tan daha hızlı çalıştığını görünce sinir olup hiçbir bilgim olmamasına rağmen TWRP yükleyip ardından SuperSU ile root attım. Başlangıç olarak varsayılan uygulamalardan bir kaçını sildim. Telefon özellikle Instagram veya başka uygulamalardan geçici Chrome sekmesi gibi şeyi açınca (önreğin hikayelerdeki siteye yönlendirme linkleri) ekrandaki video ve diğer görüntüler sayfayı sürekli hareket ettirmeyince 0 FPS'te kalıyor. Sırada sizden rootlu telefon için güncel reklam engelleme eklentisi önerisi rica edecektim. Ekstradan performans arttırmak için önerdiğiniz uygulama ve işlemler varsa önerilere açığım. Bonus olarak da en güncel Custom ROM hangisi çözemedim. En güncel Custom ROM hangisi o konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Telefon zaten düşük segment ve eski bir telefon. Yakın zamanda telefon değişme planlarım var. En azından değişene kadar işe yarar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magisk'le rootlayıp Magisk modüllerini deneyebilirsin.
Telefon performansını arttıran uygulamaları pek tavsiye etmiyorum ama performansın artmasını istiyorsan overclocklu kernellere bakabilirsin Xda dan.

Magisk'le rootlayıp Magisk modüllerini deneyebilirsin.
Telefon performansını arttıran uygulamaları pek tavsiye etmiyorum ama performansın artmasını istiyorsan overclocklu kernellere bakabilirsin Xda dan.
SuperSu yu silip bunu mu kuracağım? En son sürümü Android 5.1.1 i destekliyor mu?
AdAway reklam engelleme işini halledebilir.
Telefonu çok yorar mı?

Eğer İngilizce bilgin varsa Xda dan J200H için olan sayfaya girip araştırabilirsin bildiğim kadarıyla Android 4.2 üstü tüm telefonları destekliyor Magisk.

Eğer İngilizce bilgin varsa Xda dan J200H için olan sayfaya girip araştırabilirsin bildiğim kadarıyla Android 4.2 üstü tüm telefonları destekliyor Magisk.
Magisk ve Magisk Manageri kurdum. Magisk Managerde güncelleme mevcut. Güncellerken seçeneklerde "AVB 2.0/dm-verity'i koru" seçeneği var. Onu seçmeli miyim?
Bir de Safetynet muhabbeti falan varmış. İnternette biraz araştırdım ve Magisk'in Safetynet testinden geçtiği için tercih edildiği yazıyor. Magisk Manager içinden kendi Safetynet testini yaptığımda sonuç başarısız çıkıyor. Bilginiz var mı acaba? @PislickB3

Magisk ve Magisk Manager'i kurdum. Magisk Manager'de güncelleme mevcut. Güncellerken seçeneklerde "avb 2.0/dm-verity'i koru" seçeneği var. Onu seçmeli miyim?
Bir de safetynet muhabbeti falan varmış. İnternette biraz araştırdım ve Magisk'in safetynet testinden geçtiği için tercih edildiği yazıyor. Magisk Manager içinden kendi safetynet testini yaptığımda sonuç başarısız çıkıyor. Bilginiz var mı acaba? @PislickB3

Ben onu seçmeden güncelledim fakat onun hakkında bir bilgim yok.
2.sorun içinse güncelledikten sonra da veriyorsa eğer safetynet fixleri var. 2senedir kullanıyorum şimdiye kadar hep testten geçtiği için onun hakkında da çok bilgim yok.

Ben onu seçmeden güncelledim fakat onun hakkında bir bilgim yok.
2.sorun içinse güncelledikten sonra da veriyorsa eğer safetynet fixleri var. 2senedir kullanıyorum şimdiye kadar hep testten geçtiği için onun hakkında da çok bilgim yok.
Ben onu güncelleyip halledip modül ekleyip sonra OEM kilidini unutup telefonu FRP locklayıp ardından tüm verileri kaybedip tüm telefonu sıfırlayıp custom ROM yükledim. Şimdi Android 7.1.2 ye geçtim teşekkürler. Konuya gerek kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı